| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názor k článku Peřiny z Evropy

7.8.2015 10:23:37 Danča

Drobná chyba v krásném článku

Velmi krásný a poetický text. U nás doma stále husy a kachny máme a peří dereme. Jen tak pro radost, abychom zužitkovali, co dvůr dá. Chtěla jsem jen upozornit, že kačeny a husy nejde pařit horkou ani jinou vodou. Vodní ptáci mají peří promaštěné a voda po něm steče. A pokud už by se vám to podařilo, nelze zmáčené peří použít na draní. Škube se na sucho, paří se parou. Používám namočenou utěřku, kterou přiložím na husu a přežehlím starou žehličkou, pokud je napařovací, tím lépe. Pára pronikne až na kůži a peří jde snadno oškubat, aniž by bylo promáčené. Až když jsou více méně holé, dají se spařit a doškubat na mokro, ale spíše ty drobné chlupy, co na nich zbydou, se opalují nad ohněm.
Děkuji za krásné články a zdravím za moře z Českého ráje, Danča
Odpovědět
Názory k článku (7 názorů)
Ráda čtu Vaše články Anafabeta 5.8.2015 10:10
*Re: Ráda čtu Vaše články Lída+4 5.8.2015 15:39
**Re: Ráda čtu Vaše články Vera S. 5.8.2015 17:18
***Re: Ráda čtu Vaše články Jirka Sirka 5.8.2015 18:33
*Re: Ráda čtu Vaše články kreditka 5.8.2015 16:27
*Re: Ráda čtu Vaše články Vera S. 5.8.2015 17:34
Drobná chyba v krásném článku Danča 7.8.2015 10:23

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.