| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nemůžu otěhotnět

  (?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 32037  [Dalších 31987 >>]
minx + burčák + mladé víno 76424
29.10.2011 11:17:08
Ahoj všem, jdu nakouknout,

Danči, to je mi moc líto, ach jo ~n~ věřila jsem, že to tentokrát vyjde! Tak se opatruj, zase bude líp ~x~ Co Veru ve školce, už dobrý?

Jáji, super domeček i dorty, to jsou doma dělané? DOmeček je úplně boží, to by si Filda snad i cvrkl do kalhot ~t~ fakt super!
No a jak píšeš, děti v roce ty dárky až tak neřeší, navíc když už jsou to mladší sourozenci a hraček mají kolem sebe přístupných pořád dost, že. Například se tu už snaží posadit a popojíždět na motorce, co tehdy dostal Filípek k prvním narozkám, takže on to holt už má všechno pod nosem.
Takže další hračky moc pořizovat nebudem. Ráďovi uděláme to album, myslím, že ho to potěší, hrozně rád si prohlíží fotky, kde jsme my, a ukazuje na ně, tak si bude listovat a listovat :-) pak dortík, co ho nechám hňácat a dlabat rukama :-) a nějaké hračky dostane od babiček a strejčků.
Jo a tu školku vlastně řešíš i ohledně míst, nojo, u nás brali všechny, město udělalo populistický krok, aby nahnalo politické body, a vzali úplně všechny, takže třeba i děti, co ještě neměly tři roky a chodí tam třeba jen pár dní v měsíci, např.kámoščin chlapeček, co je narozenej až na konci ledna. Ještě v létě se tady musely dodělat tři třídy, protože oni sice vzali všechny, ale neměli je kam dát ~t~

Leni, už ať jste jenom zdraví!!! A blahopřejem k dvojnásobnému bratránkovství Kubíka :-) a Tvému dvojnásobnému tetičkovství ~:-D

Veru, Eli, jak se máte? Doufám, že vše v pohodě! Veru, už se stěhujete? Tak pravou nohou! ~;)
Jája a spol. 71011
28.10.2011 19:02:31
Leni, diky za pochvalu a at jste brzy zdravi~6~~;((

Danci, to je mi lito ~7~ Treba se rozhodnete pro nativ nebo jiny postup, aby to financne nebylo tak silene, ale chapu ze ted potrebujete vstrebat tohle~7~
drzte se, moc jsem vam to prala~;((
Danca78 71667
28.10.2011 12:57:44
Ahoj holky,

díky že na mě myslíte. Bohužel se náš poslední pokus opět nevydařil ~7~ Ještě než sem stačila testovat, začla sem špinit a následně se rozběhla MS ~:( Takže mimi se opět nekoná. V Po budu volat výsledek do CARu a uvidím, co my řeknou. Na další pokus nemám psychicky ani finančně, pač už sme všechny pojišťovnou hrazené vyčerpali ~:( A i tak sme dopláceli 10000 ~q~ a tenhle pokus s jiným protokolem nestál za nic. Byl prostě nejhorší ze všech. Nevím jestli to není třeba i věkem, nebo tím, že se stimulovalo jinak ~d~ Prostě sem z toho taková rozčarovaná ~7~

Mějte prima sváteční den ~3~
elko 70879
28.10.2011 8:53:43
Ahoj,

Jáji super fotečky,užasný domeček,tam by se mi taky líbilo:-DDDD

Minx,byli jsme s Kubou nemocní,oba dva,začal Kuba a já do pár dnů padla taky,takže oba atb a v pondělí už jdu do práce neb musím,ošetřování skončilo:-(

Danči,co ty?

Veru ~3~

HOlky,ve středu jsem se stala tetou malinké Gábinky a Kubík je tedy 2násobný bratránek:-)

Pěkný den!!!
Jája a spol. 71011
27.10.2011 14:00:04
Tak jak ? Uz neco vis ? Drzim stale palce, jestli jsi jeste netestovala, mas uz 14 od ET, to uz by melo bejt z krve jasny.

pa
Jája a spol. 71011
24.10.2011 18:24:17
Jája a spol. 71011
22.10.2011 13:07:37
Minx ahojda,
diky za pranicka pro vsechny deticky :D

Taky bude problem vymyslet Kacce nejaky prima darek, ale treba po holkach nezustaly golfky-kocarek ten pidi pro nanenky, tak ten dostane.
A plno vkladacek i ten kuzel s koleckama se nam postracel, takze to taky dostane.
Urcite me neco jeste prasti do oka primo v krame, neco do vody nebo tak...uvidim no.
Stejne z toho nema jeste rozum. HOlky prvni narozeniny a vanoce v tom roce vubec nepobraly, jen se divily tem obalum :-)

Holky od Jeziska dostanou kola, na to se taky tesim, jak budou hotove ~m~

no a jestli pujdou defcata pristi rok do skolky, tot otazka no. Jsem na RD a tou dobou jeste budu, takze u nas maji prednost samozrejme pracujici matky.
JEste tu skolu musim poradne promyslet, nejdrive se podivam poradne do ucitelskych novin, jestli vubec neco vhodneho otviraji.....

U nas je dneska pekna kosa, holky odjely k babicce a dedovi do Prahy, tak jsme tu jen s Kackou a mam v planu si dat pokud mozno voraz, takze jen nakup a jinak nic nedelam, zitra ani nevarim, neco si objedname a dnes jsem jen vratila uz hotove mrazene spizy do trouby.

Tak hezky vikend vsem.
minx + burčák + mladé víno 76424
21.10.2011 11:32:41
Ahoj,
tak nám přituhuje, co ~j~ Na cestu do školky před osmou kluky musím pořádně nabalit... ale odpoledne jsou ještě pěkný.
Teď o víkendu jsme tu měli návštěvu, kamarády z Prahy, tak v sobotu jsme procourali město a vylezli na radnici, oběd jsme si dali dokonce venku! Jak svítilo sluníčko, tak to šlo. V neděli jsme vyrazili na kratší výlet do Nár.parku a to jsme teda pěkně promrzli, než to slunko zase vylezlo. Ale bylo hezky.

Danči, jak se cítíš??? Moc moc moc moc držíííím!!!!!! Myslím na Tebe! Kdy budeš testit?

Jájinko, opožděně ale přece, přeju holčičkám taky všechno nejlepší k narozeninám, utíká to...a za chvilku nám z náruče utečou i ty děti! ~n~ ~:-D A Kačence k posledním pidinkám, co má za tři dny, je 24., žejo? Taky máte takovej problém, co jí vymyslet k narozeninám, když všechno možný má po holkách? Radimek taky vlastně nic nepotřebuje a hraček máme taky dost. Tak jsem si říkala, že mu udělám aspoň pořádný fotoalbum, Filípkovi jsem do roka taky dělala, od té doby jaksi nestíhám fotky nechat vytisknout. Tak Radimkovi si s tím teď dám práci a koupíme mu ještě nějakou drobnost. Vy máte nápady? A pokud bude čas, ukaž fotky domečku! My pro Fildu plánujem (už jsme to objednali) k Vánocům už šlapací kolo a sobě koupíme takovou tu tyč za dospělácké kolo, jak se spojí s dětským, a v létě už možná pojedem na kole všichni 4, Ráďa v sedačce. Jsem na nás zvědavá :-) ale už se těším. A ještě mu koupíme CD přehrávač do pokojíku. To si sám přeje - a to kolo taky, tak občas o tom mluví, že by to chtěl od Ježíška. Na letošní Vánoce se těším, to zas bude super, když si vybavím tu jeho radost, co měl loni ze stolečku a židliček... :-) (a stačilo před Vánocema říct v jednom obchodě, jestli by nechtěl takovej stoleček a židličky a on to pořád sám pak opakoval, že to chce od Ježíška, a pak když to dostal, byl blahem bez sebe :-) ).
No a přihlášku na VŠ, to nezní špatně, a nepůjdou holčičky za rok do školky? Že bys měla víc času...
A Radimek spává ještě dvakrát denně, je to docela spáč. Zhruba dvě hodiny po probuzení ráno už je zas zralej na postel, tak to využívám, protože spí pak zas dlouho. Ráno ho musím většinou budit, nejpozději kolem půl osmé, abysme stihli jít do školky. Takže nejpozději v půl desáté ho zas dávám spát, aby se zas do těch cca 12hod vzbudil, to musíme pro Filípka do školky. Někdy ho musím i tak budit, je schopnej spát a spát ~h~ No a odpoledne buď když někam jdem s Filípkem, tak spí v kočárku, nebo ho dám co nejdřív spát zase doma (třeba už kolem druhé, aby spal nejdýl do čtyř) a jdem ven až pak. Jednou za den by asi ještě bylo málo a hlavně jak píšeš, bylo by to přes poledne a to musím pro Filípka. No stejně to tak za chvilku bude, tak nevím, jak to pak budu řešit. V kočáru by spát mohl, ale měl by moc krátkej spánek, protože vyzvednout Filípka, oběd a jít domů je krátká doba, tak leda to udělat tak, že vždycky cestou ze školky si s Filípkem uděláme prostě delší procházku. Filda už přes den nespí vůbec, tak by to nevadilo, nemusíme spěchat domů. No ale to budu řešit, až bude Ráďovi stačit to jedno spaní za den.

Leni, tak sestře držíme moc palce, ať máš další krásnou neteřinku nebo krásnýho synovce! A co Kubík? Doufám, že je zdravý!

Eli, co Vy, zdraví? A draka bysme taky mohli zas někdy vyrazit pouštět, si pamatuju loni jsme ho pouštěli až v listopadu, bylo to 4 dny před porodem :-) A kam jedete, že Kristýnka pojede sama domů? Já myslela že zas nějaká exotika :-)

Veru, to věřím, že se těšíš, zase nově zařizovat a zútulňovat... a okna udělají ještě, dokud tam nebudete, že? Tak to je taky dobrý! Ať se Vám tam hezky bydlí!

Hezký víkend všem!
Jája a spol. 71011
18.10.2011 17:28:18
Veru, tak uz finis pred stehovanim ze ? Hezky to zvladnete a zitra vse vyride a o vikendu preju prijemnou oslavku ~x~

U nas porad ryma a jinak nic noveho, dneska tatka rozebral trampolinu, tak uz je definitivne u nas zima, br...i kdyz zrovna dneska je docela krasne :-)
Jája a spol. 71011
18.10.2011 17:26:26
Danči, takže nakonec ani nebylo co řešit, tedy to držím palce, vše co mám, ať vám to vyjde !! Velka skoda, ze nezbylo nic na zamrazeni, ale pevne verim, ze to nebude potreba, tak se hezky oparuj, at se kulisek zavrta ~x~~x~~x~
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 32037  [Dalších 31987 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.