| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nemůžu otěhotnět

  (?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 32037  [Dalších 31997 >>]
Ivana
  • 
20.11.2011 15:08:20
Ahoj holky, dlouho jsem se neozvala, nevím, jestli si na mě vůbec
pamatujete:-) Psala jsem, že se budeme stěhovat do baráčku na vesnici. Už jsme přestěhovaní, postupně během toho roku co tu bydlíme jsme vše dozařizovali, te´d ještě doděláváme chodníky a úpravy venku.
A ještě mám jednu novinku, 5.11.2011 se nám narodil syn Vítek, měl 3730g a 51cm. Bylo to trochu neplánovaně, ale jsme moc rádi, že ho máme. Je to zlatíčko, je moc hodný, krásně pije a spinká. Lucinka s Lukáškem ho berou v pohodě, sice je nemůžu vteřinku nechat o samotě, chtějí ho vytahovat, hází mu do postýlky hračky a podobně:-)
Psala jsem i Danielce, posílala jsem jí fotky, psala mi, že vám je přeposílala, tak se ani nebudu snažit vkládat:-)
Ivana (Ginka) + Lukášek, Lucinka a Vítek :-)
Elinka2 74449
16.11.2011 4:57:11
Ahojky Danči,
taky nakukuju, máme tady skoro 17 hodin úterý, vy už máte středu. Jsem zvědavá jak se s časovým posunem vyrovná Jonášek až se vrátíme.
Minule jsem psala jak barbar, měla jsem málo času, hrozilo, že mi vypne baterka u NB, protože WIFI je jen v lobby místnosti v 6. poschodí. Na pokoji je placené. Tak se omlouvám za chyby..
No, jak jezdili s těmi draky na moři, je to úžasné, musí to být velká rychlost, někdy je to nadnese do vzduchu. Ale já to neumím a ani na to nemám odvahu. Ale musí to být paráda. V listopadovém Cosmopolitanu je o tom článek, jsem četla při cestě sem.
Je tady opravdu nádherně, koupeme se na různých plážích, už jsme jich navštívili asi 10, a všechny jsou moc pěkné, každá trochu jiná, některé klidnější jiné divočejší, velké vlny, Jonášek skáče do vln a nevadí mu, když ho nějaká přeleje, nebo si hraje s bábovkama a kyblíkem na písku. Ještě jsem zapomněla napsat, že než jsme jeli, jak chodil pořád s rýmou, nakonec se z toho vyvinul kašel a zánět průdušek, tak měl ATB, naštěstí je dobral už v L.A., tak tady už mohl na sluníčko a doléčil se v pohodě. Myslím, že u nás v ČR za ty kašle může hodně ten znečištěný vzduch, ach jo.
Já myslím, že příští rok si taky někam zajedete, práci máš - šéf vám slíbil přidat, tak našetříš~R^ Myslela jsem, že práce účetní je všude dobře placená, je to přece zodpovědnost, musíš toho hodně znát...Být přesná a rychlá, a tak i dobře placená...
Všechny ostatní i co nepíší zdravím a posílám teplíčko a sluníčko papa
Danca78 71667
14.11.2011 12:33:01
Opět nakukuju ~e~

Veru,
koukám, že seš v jednom kole. Práce, stěhování.....tak ať se Vám dobře bydlí ~R^

Jáji,
jj podruhé od začátku školního roku. Ale stále ještě je doma, pořád trochu rýma a hlavně kašel. Takže počkám, až bude úplně zdravá, aby si oslabená nepřinesla ještě něco jiného.

Eli,
tak vy ste vyrazili až do takového teplíčka? A že teprve druhá dovolená? My si nemůžem dovolit ani jednu v takových teplých krajích ~n~ Takže skutečně je co závidět.
Manža probozuje buggykiting. To znamená, že se na buggyně nechá táhnout kitem. Na vodě to ještě nezkoušel, navíc jsou na to speciální kity.

Mějte prima den ~3~ Zase příležitostně nakouknu ~;)
Elinka2 74449
11.11.2011 19:39:07
Ahojky holky,
zdravím z daléké Hawaie, byli jsme nejprve 5 dní nedaleko Los angeles, navštívili jmse Disneyland, Grifin park s observatoří, byl tam pěkný výhled na L.A. a nápis Hollywood, prošli jsme se po chodníku slávy - tam to bylo velmi rušné, zrovna tam chystali červený koberec pro nějakou hvězdu, taky jsme se prošli po okolí hotelu, kde jsme bydleli, bydleli jsme v agoura hills, taky jsme nakupovali nějaké oblečení.
Pak už Kristýnka letěla domů - zvládla to na 1 a my na Oahu, bydlíme přímo v honolulu a vyjíždíme ny výlety, hlavně na pláže, je tu nádherná příroda, veliké vlny, teplé moře. Dnes se chystáme na Pearl harbor.
radimkovi vše neje nej k narozkám, Jáji taky píšeme dopisy Ježíškovi a Toník ještě donedávna napůl věřil... Těším se taky moc na Vánoce ale ještě namám jediný dárek...
Danči, na tebe jsem si vzpomněla, hodně lidí tady kituje na moři, vy taky s manžou děláte tady ten sport, a jak na nějakém vozíku nebo na velůké přehradě? tady lidi jezdí na moři. A na dovči jsme letos podruhé. V léte jsme byli na mallorce.
Verčo ať se vám dobře bydlí v novém bytečku,
Mějte se krásně
*Verča* 40351
10.11.2011 17:48:24
ahojky
zdravím a zároven se loučím na delší čas,nevím jak nám zapojej net v novém
v sobotu se teda stěhujem,takže bude první spaní v novém
balím,lítám,přítle má odpolední..včera jsem byla gruntovat,dnes balím doma zbytek věcí,zítra přijde tatka odmontovat světla,i u linky,vypínače a tak,ikdyž to tady pak ještě budem dodělávat aby to bylo na předání bytáku
dnes jsem se jen byla odpo projít k babičce,bylo hezky sluníčko
a aby toho nebylo málo,tak jsme včera uklízeli v práci a dnes od šesti až do odpoledne uklízeli a malovali,máme krásnou merunkovou dílnu,protože ted nebylo moc práce,tak se zrovna dělá celkový gruntování,bude i zítra
ale už zítra přivezou práce hodně,takže bude co dělat
jen jsem docela hotová
ale mám natrénováný malování~g~

takže všem mávám a jak to půjde ozvu se

takže dopředu Radimkovi vše nej~s~~;((
Minx mávám

Danči tak aspon autíčko,super!!!!
my asi příští rok na jaře,léto,příteli vrátěj během 14ti dnů řidičák,ikdyž podmínka pojede,je to dost riziko ale uvidíme no
a díky
at jste zdraví!!!

Jáji ahojky díky i tobě,tak at jste hlavně zdraví!!!!!a v pohodě

~3~


Jája a spol. 71011
10.11.2011 13:43:38
Ahojky !

Taky zdravim po delsi dobe, momentalne jsem nemocna, ale celkem to zvladame, uz mi asi zabraly ATB, mam chycene prudusky a kaslu.

Danci, tak gratulace k novemu auticku, aspon nejaka zmena a radost byla vid....a at je Veru brzy zase zdrava...ze je podruhe od zacatku skolniho roku mi prijde jeste dobry....tak se drzte !

Veru, vam preji hooodne krasnych dnu v novem byte :-) Hlavne, at jste spokojeni a zijete v pohode ;-)

Minx, preju vasemu Radimkovi k zitrejsim 1. narozeninam hooooodne zdravicka, lasku, stesti a at si i ten dalsi rok s nim uzijete v klidu a pohode !!
Uteklo to strasne a nas to ceka za par dni.

Kacenka se uz prede obdarovala prvnim zoubkem, vyklubal se pred par dny, o vikendu mela horecky a v nedeli uz mi drhla spicka o lzicku, dneska uz je kousicek bileho videt :-)

JInak u nas neni nic noveho, holky perli, maji super hlasky, zdravi me treba stylem "nazdar paninko......" nebo se desne objimaji mezi sebou, kdyz si hrajou na prichod z obchodu a od doktora a jsou dve vteriny za dverma, no je s nima ted fakt sranda, umi se samozrejme taky pekne servat o kdeco, ale uz je to lepsi a umi si o hracky poprosit a domluvit se mezi sebou. Ted jim tu ukaznenost zacina kazit Kacka, ktera uz na vse dosahne, jedine unikove misto je vzadu na rozlozenem gauci, ale az se dokaze vysapat nahoru, tak uz to bude fakt mazec.
No uzivam si to a tesim se moc a moc na Vanoce.

Kreslily jsme dopis Jeziskovi, davali jsme to za okno a ono to zmizelo !!! :-) To byly kukadla, byly z toho uplne hotove a kdyz se vratil muz z prace, tak mu hned hlasily, ze uz tu Jezisek byl a odnesl dopisy, jen Madlenka nechtela pochopit, ze to nebude hned, cekala, ze ji pristane kolo hned a plakala, ze nechce cekat a nechtela ani videt, kolikrat jeste bude muset hajat.~6~

Tak ja se zase loucim, mejte se prima a doufam, ze jsem momentalne jediny marod zde. ~;((~;((
Danca78 71667
8.11.2011 8:02:21
Dobré dopoledne všem ~3~

Veru,
tak už ste přestěhovaní? Gratuluju ~R^ Ať se vám dobře bydlí a hlavně, ať je vás brzy o jednoho víc ~;)

Eli,
téda na kolikáté dovolené už letos ste? Docela závidím ~f~ My díky IVF nemáme téměř žádné ušetřené peníze ~n~

Leni,
jak je? Doufam, že ste zdraví :-) Malá je dneska a zítra doma, má rýmu a trochu kašle. Už podruhé od začátku školního roku. Já už taky rýmuju a to sem jí měla před necelým měsícem. Fakt hrůza, jak si to doma předáváme ~o~

Minx, Jáji,
mávám ~3~

My si koupili "nové" auto, takže aspoň něco nového a pozitivního do nás ~:-D Ale naši nám museli půjčit, fakt sme bez peněz. I v práci sme s kolegyněma šly za šéfem, že bychom chtěly přidat. Tak nám to sice neslíbil, že o tom bude přemýšlet, ale že by to bylo "až" od ledna příštího roku. Tak uvidíme ~d~

Přeju všem hezký den ~3~
*Verča* 40351
31.10.2011 19:33:23
ahojky

Danči je mi to líto:o/

Jáji moc pěkné fotečky~g~

Leni,Eli ahojky

Minx no právě že ne,slibovali a skutek utek,ted okna do konce roku a kdo ví jestli~j~

a my máme větší část odstěhovaný,v sobotu se stěhovalo,máme tu ted jen sedačku na spaní,telku,pc pár drobností,jídlo na balkoně,trochu se to zdrželo se smlouvou,takže tma není ellektřina,ale snad bude brzy,pak hned odstěhujem zbytek věcí,vyklídíme,uklidíme a můžem vrátit byt,co nejdříve at nemusíme platit dvojí nájem,ikdyž jsme to už do konce října nestihli,co naděláme
takže víkned náročný,do toho ještě včera babiččiny 85tiny,slavilo se...v sobotu jsme byli večer s bráchou v pizerce,včera v hospůdce na obědě

tak se mějte
Elinka2 74449
29.10.2011 13:36:42
A Leničce gratuluji k malé neteřince - mojí jmenovkyni.
A omlouvám se za chyby a překlepy, píšu rychle, musím ještě žehlit, do koše na prádlo už se nic nevejde a prádlo tu na mě čeká a čeká, ach jo.
Elinka2 74449
29.10.2011 13:33:22
Ahojda všem,
Jáji, domeček - nádhera, a dortíky taky, to muselo být radosti. Taky jsem chtěla na léto pořídit Jonkovi takový domek z plastu, ale nakonec tchán s manželem postavili na zahradě dřevěný se skluzkou a houpačkou a nakonec ho vaužíval i Toník a samozřejmě se na nem vyblbly i děti z okolí:-) Možná bych mohla dát fotku, ale už jsem úplně zapomněla jak se to dělá~e~
Danči, to mě mrzí, držela jsem pěsti a mylsela na tebe. Tak si chvíli dáte oddych a pak můžete zase zkusit. Určo to někdy vyjde. Nebuď smutná...~;(( Bude lépe.
Leni, tak jste byli marůdci, tak ať je lépe a jste zdraví. Ale teď je nemocí plno, Jonášek kašle a má rýmu a Toník taky kucká - nejvíc v noci, tak snad se do dovči vykurýrujou.
Minx, tak budete slavit, Radimek bude mít rok, to to letí...Jo a jak ses ptala, jedeme do teplých krajin - na týden do Kalifornie a na 14 dní na Havajský ostrov Oahu. Jonáškovi jsme kopili potápěčské brýle se šnorchlem, tak jsem zvědavá a hrozně se těším na Pearl Harbor, nedávno jsem si pouštěl film a brzy to místo uvidím na vlasní oči, na to se taky těší nejvíc Toník - miluje letadla. Tak doufám, že nám naši cestu nic nepřekazí. Nemůžeme sehnat opalovací kríém ~:-D
Ještě bych dnes chtěla zajet do obchodu a něco koupit - nějaké chryzantény nebo vřes a nazdobit truhlíky. A v pndělí a úterý budu v práci od brzy rána a ž do večera, ale ve středu už jedeme. Možná ještě juknu.
Veru, jak se stěhováním? Těšíte se, že?~R^
Užijte si krásný víkend a papa
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 32037  [Dalších 31997 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.