| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nemůžu otěhotnět

  (?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 32037  [Dalších 32007 >>]
Ivana
  • 
2.12.2011 23:34:44
Holky, díky! Dvojčata máme z ivf a další mimčo jsme teď neplánovali, Vítek se povedl nečekaně přirozeně. I gyndařka se divila, jak je to možné:-) Já jsem teda třetí později chtěla, ale manžel, jak jsem viděla z jeho reakce na těhotenství, tak asi vůbec ne:-) Vítek je od dvojčat přesně dva a třičtvrtě roku. Už je to doma lepší, už si ho tak moc nevšímají jak na začátku. Zítra bude mít 4 týdny, letí to hrozně.
Jáji, přeju taky Kačence všechno nejlepší k 1. roku!! Tys to měla náročnější, tím že holky byly menší. Já akorát řeším, jak chodit ven, držet dvojčata za ruky a přitom vést kočár.. Jinak to jde, Lucinka s Lukáškem už zvládají nočník, nají se, obují, částečně oblečou, kdyby se pořád tak nervali, tak je to tady idylka:-)
Přeju všem krásný víkend!
Jája a spol. 71011
30.11.2011 17:02:07
oslava Kacky, pousteni draka a lampionovy pruvod ;-)












Jája a spol. 71011
28.11.2011 21:08:36
Nazdarek !!

Eli, ja jsem kupovala tchanum DVDcka, ktere chteli + nejaky alkohol, tchynka ma rada likery, tchan nejakou x letou whisky a moji mame tasku na koleckach, co zdola i schody a memu tatovi poukazku do knihkupectvi...
a vitej doma z dalek, verim, ze jste z toho smogu na masli, je to nezvyk a jeste ve vasem regionu je to fakt nejhorsi, u nas teda poslednich par dni je prekrasne, ale v prosinci ma byt znovu inverze, no uvidime.A Kristynce gratuluji !! Jak psala Minx, posli o co slo, nebo odkaz, jestli je, je to sikula !!

Minx, ahojky, tak u vas taky veselo, jak jsem cetla :-)) S tim stavenim a bouranim kominu jsme na tom stejne, hihi. Kacenku ted jeste bavi kuchnyske nacini, uz se uci varit ;-) takze s varechou a miskou chvilku vydrzi a nevypina holkam film ;-)
Jinak dekuju moc za pranicko pro Kacku, oslava se vyvedla, pak vloziim nejake fotky, az to postahuju.

Verunko ahojky, tak mate konecne internet a muzes doobjednat co potrebujete...a co, hledate se ?? :-) A snad vam ty okna budou delat az po novem roce, at uz nemate binec pred svatky na posledni chvilku...no a cekaji vas nejake zvelebovaci prace, tak at jde vsechno hladce-ne jak u nas, uz tu bydlime pet let a jsme tak zhruba za pulkou...nekdy uz me to pekne stve, ale hold nejsme milionari a z jednoho prijmu to jde pri detech velmi velmi ztuha~8~

Danci, vam at slouzi nove auto a jezdite dlouho bez nehody a honky ke konci roku v praci, at zvladnes v pohode ~3~

My jsme meli slavici vikend, v sobotu jsme dojeli pro dort, byl obrovsky, dostala jsem "vynadano", ze nemam rozum~t~ Jime ho jeste ted a porad je ho pulka~e~ Kacenka dostala par darecku, skoro vsechny ji rozbalily holky, ale ji to nijak nevadilo, dopoledne jsme byli poustet draka, odpo na prochazce, hezky den. NO a v nedeli tu byl lampionovy pruvod, garda mesta v kostymech, ti sli v cele, nesli ohne a tak tisic lidi v pruvodu, pozhasinali mesto, aby byla fakt tma bylo to hezke, doslo se oklikou zpet na namesti a rozsvitil se stromek, docela to melo atmosferu, ze uz se tesim, az budou vanoce...holky to porad resi a nejvic resi peklo a porad jedna druhou unasi do pekla, kdyz reknu Jance u stolu, aby poradne jedla, tak ji hned Madlenka peklem pohrozi, je to sileny~t~

Tak pekny novy tyden...az postahuju ty fotky, tak vam nektere zas vlozim...~3~


*Verča* 40351
27.11.2011 17:57:02
ahojky
jen chci popřát krásnou první adventní neděli a ty předvánoční dny at nejsou plné shonu a zmatku,ale vše v pohodě
já už se na ten klid o Vánocích těším,aspon budem doma v klídku pár dní,poslední dobou pořád honička
v práci jsme dýl,ted jsem byla i v sobotu,chodíme na brzo,je hodně práce
taky lítám k zubaři,jdu ještě 8.12..ke kadeřnici,k doktoru,zítra do turnova
včera jsme taky byli odpo uklidit starej byt,jsem utahaná jako kotě
dnes jsem upekla perníčky,dopo umyla okna,pověsila záclony,pořád jsem čekala,jeslti budou dělat ty okna,ale už jsem se naštvala a umyla si je
jinak bydlí se dobře,je to moc fajn,ale veškeré úpravy,podlahy a malování budem dělat v novém roce,ted není síla ani čas,ten hlavně jak chodíme i v sobotu do práce,přítel na směny,je to náročné,tak to zatím vydržíme jak to je
net nám zapojili konečně v pátek a to ještě náhodou,kdžy jim někdo vypadl,měli až příští týden
dárků mám pár,ještě musím,hlavně chci ještě něoc obejdnat z netu,tak už jsem byla nervozní že nemám pc zapojený
příště určitě si najdu čas a napíšu víc

zdravím vás všechny moc moc
Dani,Jáji,Minx,Leni,Eli~3~
Iva má krásné děti
minx + burčák + mladé víno 76424
24.11.2011 11:45:35
Ahoj holky,
já ostuda zas nakukuju po delší době a nestačím koukat!

Tak hlavně jsem chtěla popřát Kačence všechno nejlepší k dnešním narozeninám!!!! ~x~ ~;(( ~s~ ať Tě ségry berou do party, už se jim za chvilku vyrovnáš :-) jinak míry a váhy měl Ráďa skoro stejné :-) 78 cm a 10kg. To jste teda dvojka! A jinak, Kačenko, se mi zdá, že seš hrozně podobná mamince, je to tak? A máš první zoubek, to sis teda počkala, skoro celej rok. Tak to měl Filípek taky, rpvní zub k prvním narozeninám.Ráďa měl první dva v 10 měsících a v roce další dva - teď má všechny 4 jedničky.
Jáji, ahoj! ~t~ Je sranda s holkama a těma jejich hláškama, že? Já to ani nestíhám vše zapisovat. Teď má Filípek hlášky i v noci, resp. se vzbudí a říká něco k tomu, co se mu asi zdálo. Tuhle mě probudil kříkem, a prej "mamko, ten tygr mi sežral máslo!" Jindy zas říkal něco o rybě, co tam plavala, když se koupal, a dneska v noci prej "co byste dělali, kdyby sem vešel vlk?" :-)
Jo jo, a Kačenka už všude dosáhne... taky známe, Filda si musí s Legem hrát třeba na posteli (ovšem už to nebude trvat dlouho a i tam Ráďa vyleze) a nebo jsme si včera hráli tak, že Filípek si stavěl svoje a já s Radimkem na klíně pořád stavěla komín, co nejrychleji, aby ho mohl rozebírat a bourat a nebral to Filípkovo. Takže jsme musela být rychlější ve stavění než on v bourání :-) Ale musím pochválit Ráďu, krásně umí listovat knížkama. My si s Fildou hodně čtem a Ráďa chtěl být u toho, ale nebavilo ho čekat, než otočím stránku, tak si bere svoje knížky. Prvně jsem mu půjčovala jen ty s tvrdými listy, ale chtěl i ty ostatní, tak pod dohledem a teď už to fakt umí a neroztrhá je. Nechce je ani trhat, chce si prohlížet, takže mu je klidně dávám. Si pamatuju, že Filípkovi jsem takový knížky dlouho do ruky nedala, ale asi i proto, že jsem nemusela :-) prostě jsme měli jen ty tvrdý :-)

Elinko, teda, paráda dovolená! No a jak jsem se ptala, kam jedete, že pojede Kristýnka sama domů, tak mi nějak nedošlo, že už je vlastně fakt velká holka, vždyť já v 16 letech sama letěla do Ameriky, kde mě nečekal nikdo známej, jen nějaká "´hostitelská rodina", se kterou jsme si předtím vyměnili pár dopisů, a strávila jsem tam rok :-) tehdy mi to nepřišlo jako pubošce jako nějakej problém, já jsem byla akorát natěšená, ale zpětně nestačím zírat, jakou museli mít naši odvahu, důvěru ve mě a v celej ten systém exchange students... a to nebyl v ČR ještě ani pořádně internet - resp. nebyl běžnej, skoro nikdo neměl mail. Nojo, si to neuvědomujem, jak nám děti rostou, že i ty naše miminka zanedlouho někam odfrčí samy a jenom nám zamávají.
No nic, měli jste se teda báječně!!! To bych taky brala. Ale u nás je to zatím finančně totálně mimo možnosti :-)
Fotky vlož, je to (img src=ADRESA OBRÁZKU) jen místo () dej <>.
Teda Kristýnka je šikovná moc, a článek v MFDnes? Kde, není to na netu? O čem? To je dobrá, tam jen tak něco neotisknou, ne?
A tipy na dárky? My Filípkovi budem dávat kolo, už velké se šlapkama, sám si ho přeje. Pak chtěl "rádio" (CD přehrávač) do pokojíku, tak asi nějaké obyč koupíme, aby si tam mohl pouštět písničky a pohádky. A ještě jsem pořídila vláčkodráhu, takovou tu dřevěnou, co si bude moct sám skládat a Ráďa mu to nezničí (má plastový koleje s vláčkem na baterku, ale ty si sám nesloží a navíc je to "křehký" a Ráďa by to mohl rozbít). Ale rád si s tím hraje, když to vytáhnem, tak jsem koupila to dřevěný, tam se vyřádí i ve stavění různejch tvarů těch kolejí, má tam i výhybky a přejezd se závorama.
A to bude od nás všecko, ještě vlastně knížku, ale tu mu dávám snad ke každé příležitosti. I od Mikuláše jednu dostane :-). U tchánů dostanou kluci společně sáňky a u našich kuchyňku - myslím, že budou nadšení.Oba se mnou rádi "vaří", takže jsem neřešila, že jsou kluci, a sama jsem to našim doporučila, když se ptali. Mimochodem Filípek má i kočárek a dvě panenky a postýlku, a vyhraje si s tím, takže dělení klučičí - holčičí hračky u nás nevedem :-)
A pro rodiče, letos budem asi hodně dávat poukázky. Jak píšeš, oni si všichni co potřebují, koupí. Ale poukázka na něco jako třeba oběd v restauraci, kam by jen tak bez nějaké příležitosti nešli, nebo poukázka do termálních lázní Laa (máme je tu kousek od Znojma) nebo masáže atd. A aspoň je to něco, na co Ti doma nesedá prach :-)

Danči, jaké máte auto? Taky si furt říkáme, jak dlouho nám ještě asi vydrží naše stará Felda, taky to jednou přijde, že ji budem muset vyměnit, člověk to moc nemůže plánovat, třeba vydrží ještě pět let a třeba bude za rok na odpis... no uvídíme. Na cesty ve 4 je sice malá, ale máme taky malou garáž, takže o moc větší auto by se tam nevešlo. No a zatím jsme se i se všema krámama vždycky vešli, aspoň neberem zbytečnosti :-) i na dovolenou s kočárem jsme se tam narvali, až se všichni divili :-)

Veru, tak už v novém? Jak se Vám bydlí, jaké to je ve větším, jak zařizuješ?

Ivanko, teda, to je překvápko, jak jsou vlastně děti od sebe věkově? A fakt znám takových víc, co měli dvojčátka z umělka a pak najednou nečekaně další :-) nebo některé kamrádky, co mají děti rychle po sobě, na to první hodně dlouho čekali, několik let třeba. Pak si mysleli, že i druhé bude trvat dlouho a ono to šlo hned, tak mají děti třeba rok a půl po sobě ~;) No hlavně, že už aspoň jste v baráčku, že? Fotky super!!! Jo 5.11.má narozeniny můj muž :-)

Děkujem za přání k Radimkovým narozeninám!!!
Elinka2 74449
23.11.2011 21:22:58
Ještě tady brouzdám na netu, chtěla bych koupit nějaké oblečení pro Jonáška, trochu zase povyrostl...
Jaké máte dárečky už na vánocky?? Inspirujte mě, prosím. Jáji, co máš pro rodiče? To je vždy pro mně tvrdý oříšek - to, co chtějí si koupí a já nevím, pro mamku ještě jo, ale ti taťkové...
Ještě jsem si teď vzpomněla, jak jsme nakupovali dárečky na Hawaji, tak tem hodně měli ukulele - jako suvenýr a Jonášek to strašně chtěl, že chce kytaru a že by nám hrál...No, nekoupili jsme, jak by jsme to vezli, určo by se to někde promáčklo. Ale napadlo mě, že by jsme mu k vánocům mohli koupit nějakou dětskou kytárku - ať máme doma veselo:-)
Jdu dovařit oběd na zítra, Toníček nemá koupené obědy ve škole.
Pa dobrou nocku
Elinka2 74449
23.11.2011 20:47:31
Ahojky holky,
zdravím už z domova, lety byly v pohodě. V neděli jsme letěli z Honolulu do L.A., přiletěli jsme večer a ubytovali se v hotelu, který je blízko letiště, vyspali jsme se a zašli si na oběd a odpoledne už jsme šli na lětiště a v 18h letěli do Madridu, a pak do Vídně, díky časovému posunu byla noc strašně krátká, jen chvíli byla tma a za chvilku už světlo, ale v letadle byly zatažené okna, takže se převážně spalo. Do Vídně jsme doltěli v 19h. 22.11., pak už autem domů, doma jsme byli kolem 1h ráno, Jonášek jak v letadle i v autě spal, tak už pak spát nechtěl, usnul až v 5 ráno a spali jsme do 15h. Tak jsme zvědavá, v kolik půjde spát dnes, zítra už jde do školky, já do práce.
Mám mírnou depku z toho tady, tma, zima a smrad....A tak to bude celou zimu~n~
Ale doma bylo krásně uklizeno, voňavo-Kristýnka vyprala asi 3 pračky prádla, upekla nám buchtu na přivítanou, je šikovná - i ve škole se zlepšila a vyšel jí článek v celostátních novinách - Mladé frontě, jsme na ni pyšná-mám radost.
Danielce děkuji za mail, na Ginku si trochu pamatuji, máš krásné dětičky, Víteček je roztomilý - hned bych si ho pomuchlovala. Domeček povedený - ať se Vám v něm dobře bydlí.
Danči, tak s manželkou majitele to smůla. Ale dobře, že jste si o přidání řekly. Už jsem v okolí zažila, že kdo si neřekne - nedostane. A proč by jste měly svoji práci podceňovat.
Verunka ať je zdravá. Vzpomínám, že když Kristýnka nastoupila do školky, byla každý měsíc nemocná-trvalo to rok, a pak už to bylo mnohem lepší. A teď je z nás nejodolnější ťuky ťuk, ale myslí, že je otužilá proto, že hodně času tráví venku s koníkem za každého počasí.
Jonka se mi zdá, že začíná zase pokašlávat, tak doufám, že neonemocní, nemám hlídání a už jsme v práci nebyla tak dlouho...Danči ty máš výhodu, že máš hlídání...co já bych za to dala...
Jáji, Kačenka je rozkošná a je hodně podobná na tebe, že. Přeji jí vše nejlepší k 1.narozeninkám, hlavně zdravíčko a štěstíčko. A dvojčátkům taky, prošvihla jsem asi jejich narozky?
Zdravím a máám všem ostatním, mějte se krásně papa
Jája a spol. 71011
23.11.2011 7:59:35
Kacenka ma zitra rok a byli jsme v poradne, tak hazim fotku a "rozmery" :-)

Vaha 10,2 kg a vyska 77 cm.


Danca78 71667
21.11.2011 12:21:00
Ahojda všem ~3~

předně chci poděkovat Danielce za fotky ~6~

A pogratulovat Ivance k novému přírůstku a příbytku. Domeček vypadá super a Vítek je nádhernej. Už si nevzpomínám, zda máte dvojky po IVF a Vítek se povedl přirozeně?

Jáji,
vše nejlepší Kačence k 1.narozeninám ~p~ Ad nemoci, tak Verunka je dnes po 14-ti dnech opět ve školce ~R^ Občas ještě zakašle a trochu smrká, ale je to o 100% lepší. Taky učitelka říkala, že toho měla dost, že bylo dobře, že zůstala doma. Tak teď hlavně, aby opět něco nepřitahla, pač mě se to stále drží. Už 14 dní!!! ~o~~q~ Manža též špatně mluví. Fakt ten podzim nestojí za nic.
Dárky už pomalu kupuju. Pro Verunku už máme vše a pro ostatní jen drobnosti. Zadlužili sme se kvůli auto, tak holt si nemůžem moc vyskakovat ~d~

Eli,
už ste doma s dovolené? Jak proběhla aklimatizace?
Jinak práce účetní je jak píšeš zodpovědná, ale jde hlavně o šéfa v našem případě jeho manželku, která má ač se nezdá poslední slovo ve všem, přesto, že se jí to vůbec ale vůbec netýká. Takže sme si prostě řekly o přidání, ale ještě není nic jisté. To se uvidí až po Novém roce ~d~

Zdravím i všechny ostatní, zase brzy nakouknu, co je nového ~3~
Jája a spol. 71011
21.11.2011 9:41:14
Ahoj holky,

tak zdravim z toho hnusneho inverzniho pocasi, ja mam dobrana ATB a stale pokaslavam, uz aby zacal trochu foukat vitr, upne citim, jak se "dusim" tim smogem, hruza.
Madlenka taky stale pokaslava.

Co Jezisek, uz mate darky ? My jsme tak zlehka zacali, mame predvybrano, hlavne ty kola uz mame vyresene, ted zbyva uz je jen koupit. Neco uz mi chodi z netu...babicky a dedy uz mam vyresene.

Kacenka ma ve ctvrtek narozeniny, strasne to uteklo, tak budem v sobotu slavit, sla jsem ji objednat dort ve tvaru houpaciho konicka a darecky budou jen symbolicke, ma tady toho mraky od holek.


Veru, tak jsem zvedava, kdy vas zase pripoji a doufam, ze se vam dobre bydli v novem byte ~3~

Danci~3~ V Praci dobry a co Verunka, uz je vyzdravena? Nas se to porad drzi, jak jsem psala, des bes. Tento podzim je ve znameni kasle.......

ELinko, zdravim Te do dalek nebo uz jste zpatky doma ?

Ivi, ahojkyyyyyyy, no obcas jsem na tebe myslela, fotky jsem videla, jste krasna rodinka ~x~ Moc gratuluji k Vitkovi, je prekrasny~;((~;(( Tak koukam, ze jste meli scenar jako my~;)~:-D Kacenka byla taky neplanovane, ale ted jsme moc radi, ze ji mame a nemenila bych za nic ~s~~m~
Napis, jak to zvladas a holky se teda ke Kacence moc nemely, takze i kdyz mi ta ignorace castecne byla lito, tak kdyz ted ctu, jak ti malyho vytahujou z postylky, tak jsem za to rada ~:-D Budte zdravi a at se vam krasne zije, domek moc hezky ~g~
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 32037  [Dalších 32007 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.