| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Když schází chuť na milování

 Příspěvky 110 z 35 [Dalších 25 >>]
Jana Nová
  • 
24.9.2006 23:53:51
A co byste poradili ženě, jejíž manžel má problémy s hygienou...Několikrát jsem mu už řekla, že jeho plnovous mě úplně odrazuje, pusu na pusu kvůli tomu už nedostal roky. Dost často si v nejméně vhodnou chvíli vybavím, co jsem v těch vousech viděla...K tomu mu jsou strašně "cítit" nohy. Náznaky nepomáhaly, když jsem mu to řekla na rovinu, urazil se. Z práce chodí špinavý jako kominík, někdy se vykoupe, ale denně ne, obličej se mi zdá umouněný prakticky stále. Co potom s tím? Jak mám mít na něj chuť...? Poradíte mi?
antonin parohac
  • 
22.3.2006 12:06:14
chce to cas v duchodu to uz nebude tak horky tema ala co do te doby
paprda josef
  • 
21.3.2006 13:44:45
go go je to tak
Elis, syn 19, dcera 18
  • 
29.11.2005 14:07:04
Jsem vdaná 20 let. Od začátku našeho manželství máme problémy co se týče sexu - nejdříve jeho četnosti, a později i kvality. Manžel by mohl 3x denně, kdyby bylo na mě, tak 3x ročně. Ale uvěřila jsem MUDr. Plzákovi, a aby nebyly zbytečné konflitky v rodině, domluvili jsme se po třech letech manželství (a dvou dětech) na styku 2x týdně.
Jenže začaly problémy, protože já jsem se nutila, a ono je to pánové znát, některé praktiky jsem odmítala (orál, anál) a tak manželova trpělivost došla a prostě si začal vynucovat svoje - výhružkami fyzickým násilím a pak tím násilím. Se slovy že to bude jak on chce a že on je normální a já ne. A od té doby jsem rezignovala. Kdykoli potřebuje, ale úplně chladně -jak zpívá Lucie - dělám pohyby.
A začalo mu, samozřejmě vadit i to. Vadí mu, že mu jenom chladně sloužím, a mě už je protivné jen to, že dneska je středa nebo sobota. A je to čím dál horší a horší.
Nějaké debaty nehrozí, protože samozřejmě normální nejsem já.
Lubos Praha
  • 
14.7.2005 16:10:14
Chápu ženy, ale je to těžné. Choval jsem se mile, pochválil jsem, miloval se pouze když žena chtěla a měla chuť a po pár letech měla má žena tajného přítele (a já parohy), kterej to chtěl od třetí schůzky vždy, když se sešli a nemusel se omezovat (ale ona to chtěla taky, musím dodat)... :-) Jo, když mají jedinou starost v životě, kde si dát dvojku vína a kam si jít zasouložit, to se jim to odreagovává :-) Chtěl bych je vidět po pár letech manželství... hrdličky zamilovaný...
  • 
14.4.2005 17:37:12
holky do chcou byt nucene , to je jasne.
andrea
  • 
2.4.2004 13:27:38
zkus se podívat i na přirozené metody. Symtotermální metoda, kterou používám já, můžeš používat alternativně, kdy bereš v úvahu tzv. absolutně neplodné dny na konci cykly, ty se dají poměrně lehce určit a jistota, že neotěhotníš je skoro 100%, nicméně to znamená sex asi necelý týden v celém cyklu (nicméně vzledem k tvé frekvenci by to asi změna nebyla). Seriál o STM vychází na rodině právě teď.
ahoj
Ďusi, deti 2+2
  • 
3.12.2003 16:58:23
Taky se mi stalo, že moje manželka najednou ztratila chuť k milování. Zrovna v den, kdy přišla z gynekologie s těhotenským průkazem... A nespravilo se to ani za tři měsíce po porodu. Nenaléhal jsem, ani po obligátních 6 nedělích. Na nepomoc s dítětem i domácností si rozhodně nemohla stěžovat, stejně tak ne na nezabezpečení rodiny. Vydělával jsem dost za 8 hodin denně.
Až po pár letech sexu jednou měsíčně "aby jsem nereptal" jsem zjistil, že důvod je jiný. Skrátka jiné problémy v našem vztahu. Žádná únava, žádná má nepozornost vůči jí jako ženě či matce dítěte. Mohl jsem se snažit sebevíc, nic by nepomohlo zlepšit náš sexuální život, a že jsem to zkoušel!

Nakonec jsem ji opustil. Mohl jsem to udělat mnohem dřív, kdybych to byl věděl. Ne, domovníka jsem nezabil, za to mi nestál. Stojí mi za to ovšem má přítelkyně, ke které se chovám, jak tady už někdo naznačil, jako ke vzácné kytce, tedy tak, jak by se měl muž chovat k ženě. A i když se někdy cítí někdo z nás třeba unaven, přístí nebo nejpozději třetí den už chuř neschází, schází však ve vztahu ty ostatní problémy, které se nechutí projevují. Vlastně neschází, ani jednomu z nás, možná i proto, že moje bývalá i její bývalý si byli tak podobní.

Takže pokud nechutenství trvá trochu déle, než je v kraji zvykem, poohlédl bych se. Nejdříve po těch "skrytých" problémech a později i po nové partnerce... Do důchodu je jistě ještě daleko a život může být krásný. Ono stejně totiž k tomu rozvodu dojde, jen to bude později člověka více mrzet. Ztráta sexu a poté i ztráta důvery jinak ani končit nemůže, pokud člověk se nehodlá obětovat. Ale komu? Děti vyrostou a odejdou..
misapoho
13.9.2002 6:55:13
Jen mala poznamka. Antikoncepce opravdu ovlivnuje chut k milovani. Ted je v prodeji antikoncepce Jeanine. V letaku pisou, ze by prave v tomto smyslu mela byt lepsi, protoze ma hodne nizkou hladinu hormonu (je kapku drazsi). Prave kvuli te chuti jsem si ji koupila, ale na me moc nezafungovala, spis vubec. Ale u kazdeho je to asi jine, nevim.
Evelyn1968,2děti
10.9.2002 22:33:40
Ahoj Heleno,
my to máme takhle vyzkoušené asi 17 let a máme jen ty dvě plánované děti, které se "povedly" obě během prvního měsíce, kdy jsme se rozhodli. ( Ťuk,ťuk,ťuk) A já v současné době mám na výběr už jen sterilizaci, kdy bych musela ležet v nemocnici a to si s mimi neumím představit. Nic jiného mi lékařka nenabídla, tak doufám....:o)))).
E.
 Příspěvky 110 z 35 [Dalších 25 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.