| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Neohrožený Mikeš

 Příspěvky 110 z 105 [Dalších 95 >>]
Jana, 2kluci
  • 
15.3.2005 15:20:45
Super, ty bys mohla být druhá Halina Pawlovská!!!
schamka + krakeni
17.2.2005 11:53:04
Nechapem, co je na snahe pomoct druhemu (napr. aj pozicanim nejakej literatury) zle ci smiesne? Ked sa z ponuknutej pomoci vysmievas, tak potom nenadavaj napriklad, ak ti nik nepomoze s kocikom dole schodami do metra...
;o(
Máca,holky 2,5
  • 
13.2.2005 19:24:56
Debata me moc zaujala a pro dalsi roky preji pevne dno pod nohama. Nic se nemá lamat pres koleno. Mam dve dcery a kazda v urcitem obdobi mela problemy s usinanim. Jedna jako mala-nutny fyzicky kontakt a druha nyni ve dvou letech. Podle mne hodne zalezi co prozivaji. Mozna i to, ze manzel není delsi dobu doma a syn jej postrádá. Ztráta určité jistoty. Co mi pomaha s tou mladsi je urcity ritual-na co se muze tesit jen pred spanim a neni to divocina. Cteni knihy, prohlizeni casopisu se zviraty,..to co ji zajima. V jedne skolce dava ucitelka detem pod polstar sladkost, kdyz pri kontrole lezi v postylce a jsou hodne.Asi i vysvetleni, ze lide chteji spat a pak by se na maminku mohli zlobit. U ruznych cinnosti kdyz potrebuju aby se rychle najedly nebo ustrojily hrajeme na krale-s nálezitou pochvalou. Dobre si pamatuji jak sem lezela jak blbec v posteli a dcera si hrala s hrackama, ktere jsem ji musela brat z ruky a rikat ze uz chteji spat a ona mi rikala ze nespinkaji kdyz maji otevrena ocicka a navazovalo na to dalsi vysvetlovani,az sem musela kriknout, ze jestli nechce spat tak ja odejdu-ted si tak vybavuji,ze nejlepe usinaly,kdyz se na mne nastvaly.Nepovazuju se za experta! Jen mne ten clanek oslovin natolik,ze jsem mela potrebu neco napsat.
A co se tyka straseni? Nestrasim deti,ze za rohem je bubak, ale cilene je vedu aby si uvedimily nebezpeci a mely z toho primereny respekt.V kazde dobe je nutne mit zdravy strach. I mne cizi pan lakal na bombonky v obchode, otevirani cizim lidem jen na zazvoneni zvonku, chozeni k privazanym psum,atd. Muj bratr prohlasil,ze pohadky jsou horory pro deti-Karkulka neposlechla matku a sla si jak ona chtela, bavila se s cizym vlkem,prozradila adresu babicky a vlk je jako trest obe spolk.Je fakt,ze na uklidneni vzdy vse dobre dopadlo a ziji dodnes. Myslim,ze by deti od mala meli chapat,ze kdyz udelaji neco spatne,prijde neco neprijemneho a z toho by mel byt ten strach.
Nestrasim a snazim se rozumne vse vysvetlit i s dusledky-kdyz to nezabere, tak vydiram. Dalsi den kdyz chteli neco nadstandartniho, tak jim reknu ze ne,protoze kdyz jsem chtela neco ja,tak ony mi take nevysly vstric.
Pavel + kluci 4 a 6 let
  • 
13.2.2005 11:24:24
Zajímavý názor Ivo. Zní to logicky a asi na tom něco bude.
Connie
  • 
12.2.2005 23:59:27
Co se tady sakra navážíte do Oliny??? Ona napsala jen svůj názor, navíc velmi mírně!! Monty tady ventiluje ryze soukromé věci, řekla bych, že dost intimní. Nemůže se pak divit, že to čtenáři budou komentovat. Navíc, ona se nediví, ona to chce, proto tady píše! Monty je, podle mne, svým způsobem nešťastná žena s mnoha problémy. Maskuje to humorem a psaním, což je dobrá terapie. Nechtěla bych ale být jejím synem /jejich synem.../. A nechtěla bych být z mnoha důvodů ženou jejího muže. Prostě - nechtěla bych být Monty.
iva
  • 
12.2.2005 13:59:39
Naprosto s vami souhlasim,myslim,ze monty to nema jednoduche, MAM POCIT,ZE JI MANZEL PRIDAVA STAROSTI NAVIC.LIP BY JI BYLO SE STANIKEM SAMOTNE.A NEJAKY NOVY PARTNER SE URCITE BRZO OBJEVI.MONTY JE INTELIGENTNI, SAMOSTATNA ZENA,TAKZE V TOM URCITE NEBUDE PROBLEM NAJIT SI NORMALNIHO CHLAPA.
Áda, 15tt.
  • 
11.2.2005 14:53:16
Souhlasím s tím, že dítě potřebuje od malinka pevné zázemí. A to mu uštvaná matka a tatínek, který se mu nevěnuje, notabene z neznámých důvodů skončil v Bohnicích, nemůže poskytnout. Promiň Monty. Ale už kvůli Stáníkovi se zamysli, jestli by to nechtělo změnit postoj a v první řadě partnera.
11.2.2005 13:56:30
Nevím,možná si budeš myslet co si to dovoluju,ale nebylo by lepší,jak pro tebe tak i pro Stáníka najít si jiného muže?Emancipace je sice všude kolem nás,ale to neznamená,že se musíš zničit,takhle to podle mého názoru nemůže fungovat.Ze Stáníka ti bohužel vyroste ten samý mužský,jakého máš doma a nakonec budeš živit oba až dokud je to bude bavit.Stáník si najde nevěstu,manžel milenku a kde jsi
ty???!!!Nekritizuji tě,je to jen můj názor.Takový byl můj bývalý přítel,trvalo mi tři roky a jeden samovolný
potrat,než jsem na to přišla.Teď mám perfektního mužejsme spolu sedm let a máme krásnou 4,5 měsíční holčičku.Ať budeš jednat jak koliv,přeji ti aby se ti tvůj život vydařil dle tvých představ.
S pozdravem Ája
11.2.2005 13:29:40
Ahojky,moc ráda bych věděla,jaký scénář jste si na syna vymysleli.Děkuji Ája
Helena, Alex+Evička 8/02
  • 
10.2.2005 21:24:32
No Líbo, dost jsi to vystihla, oba čtou.
 Příspěvky 110 z 105 [Dalších 95 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.