| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Pejskaři versus maminky aneb zakálený Žižkov

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 273 [Dalších 243 >>]
10.3.2010 8:24:40
a nebo by to mohli sebrat sami ~k~
10.3.2010 8:13:44
Lado a Firsty, potažmo Vážný,
asi jste si nějak špatně přečetli, co jsem psala. Neodvádím pozornost jinam, jen vás upozorňuji, že byste neměli v rámci exkrementálního problému navádět k šikanování a perzekuci druhých, protože to by se mohlo rychle obrátit proti vám (parkování, kouření, děcka... co já vím).


Abych vás, až příště budete vařit dršťkovku, nevyvěsila na nějaké stránky a facebook, že z vašeho bytu jde smrad na tři patra a nepoštvala na vás policii pod záminkou, že vaříte mrtvolu...~t~~t~~t~
Lada
  • 
9.3.2010 22:49:10
No vidíte, taky návrh. Proto sem lidi ty písmenka píšou... A to že nejste Vy kompetentní ještě neznamená, že si to někdo kompetentní, koho tenhle problém taky štve nepřečte a třba jich bude víc a něco se s tím začne dělat.
9.3.2010 22:29:37
mi pořád uniká...jsem tu celekem nová a nějak mi uniká, zda tady těch milion písmenek co sem kdekdo naplácal, má nějaký cíl, nějaký význam??? nebo je to jen proto, společně na někoho nadávat. Na co podávat návrhy, které nemohu uskutečnit, páč k tomu nejsem kompetentní???Prostě ty lidi napomeňte, když jste venku. Je to i Vaše město. Počkejte si pár metrů, zda se na místo po tom shrbeném pejskovi páneček sehne... jak uvidí, jak moc Vás to zajímá, pravděoidibnost, že se sehne, se jistě zvýší.
9.3.2010 22:20:29
Asi první rozumný přispěvek tady!Děkuju. Taky na to hledim a říkám si, kde se to v těch lidech bere...
Lada
  • 
9.3.2010 22:10:24
Určitě je hodně věcí na řešení, ale tady se řeší psí výkaly. Dětský křik mi nevadí, neb mám děti ráda. Ovšem minulý týden jsem jeden dáreček našla v 8 patře přímo na rohožce a při představě, že mi do něj můj desetiměsíční syn vleze a pak si strčí ruce do pusy, to už na lehkou váhu tedy neberu - nehledě na parazity je to fakt hnus!!!!!
9.3.2010 21:58:27
Vážený Vážný, To je nepříjemné, rozumím Vám ale nechápu, jak to souvisí s mým příspěvkem. Nemůžete psi vystřílet. Magorů majitelů psů, co si je neumí vychovat je taky dost...bojová plemena v rukou amatérů a psích začátečníků... to by mělo být ošetřeno zákonem, ale tohle já ovlivnit nedovedu. Můžu jen naučit své děti, jak se ke psům chovat, jak se na ně tvářit a hlavně se jich nebát! Pes si totiž z ticíce lidí vždycky vybere toho stejného člověka, toho, ze kterého vycítí strach. Ta LMD u syna může hrát roli, proč si ho ti psi vybírají. Pokud by se to opakovalo a mohlo by to pro něj být nebezpečné, zkusila bych se poradit s nějakým kynologem o tom, jak se zachovat, jaký pohyb ho naučit, co udělat, aby se pes uklidnil. Tím samozřejmě neomlouvám chování majitelů těchto psů. to by se nikdy stát nemělo, ale je lepší spolehnout se na sebe a předcházet nehodě, než nadávat a nic neudělat. Přeji Vám, abyste se do budoucna potkávali jen s roztomilými psy a spolehlivými a zodpovědnými majitely.
maja
  • 
9.3.2010 20:15:00
Já jsem taky pro přiostření.... za 20 let co chováme psy nás policajti stavěli jednou...jestli má pes čip...asi zkoušeli v souvislosti s povinností čipovat jejich " čtečku čipů". Kdyby po sídlišti při pochůzce policajti občas někoho sjeli, ono by se to rozkřiklo .
maja
  • 
9.3.2010 20:11:22
já to nečtu tak, že moty schvaluje , že někdo neuklízí...já to čtu tak, že za yorkšíra co váží 2 kg a má bobky jak nudličky zaplatíš stejně jak za dogu , jejíž bobky si umím taky představit.
Dotaz: ví někdo na co tedy jdou poplatky za psy?...no když ne na úklid a koše a spol.
maja
  • 
9.3.2010 20:07:03
no tak až to bude takto, že se za psa bude platit 3500 kč za měsíc tak to myslím můžu garantovat , že se pro bobek neohne nikdo...protože to opravdu bude tak, že se za to bude platit. Souhlasím s margot... je tolik mnohem horších věcí na řešení,a je také pravda , že např vřískající děti by mohly být další na řadě...proč mají asi v USA bráky , kam mají děti vstup zakázaný ? A parkování je mnohem větší problém a také např. nedodržování rychlosti ....a myslím, že to není odvádění pozornosti na něco jiného , protože margot nesbírá bobky po svém psu :)( vím, určitě sbíráš:), já taky ) . Je to o tom, že ano , je to nepříjemné mít bobek na botě a koukat na hovínka všude , ale dělat z toho problém nad problémy mi také nepřijde adekvátní.Spíš jak donutit všechny lidi aby ten bobek sebrali??? Mimochodem , bobek je nepříjemnej to jistě je, ale takové hyperaktivní uřvané dítě , je mnohem víc obtěžující ....sama mám dvě odrostlejší , bývaly velmi hlučné a "pohybově velmi nadané" ... miláčci ulice a starších sousedů :) vím o čem je řeč a pak mám 3. které je v pohodě, a i mě lezou cizí hyperaktivní děti na nervy :) )
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 273 [Dalších 243 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.