| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Pejskaři versus maminky aneb zakálený Žižkov

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 273 [Dalších 253 >>]
Hanka
  • 
15.3.2010 11:09:55
Jo, viděla jsem ten úklid, když šlo o odklízení sněhu v zimě. Vybodli se na to a vymlouvali se na kdeco. A s ho**ínky je to to samé. Hromada výmluv, na to jsme mistři..
Lusika
  • 
13.3.2010 14:25:18
My venčit chodíme - děti si chtějí na zahradě hrát a popravdě mě pohled na hovno na zahradě taky netěší... Lusika
Lusika, 2děti a pes
  • 
13.3.2010 14:23:36
Ahoj, na vesnici je to obdobné. Občas mám problém poznat, které hovínko udělal ten náš pes.

Každopádně bych nestrkala všechny pejskaře do jedné kapsy. Berte to tak, že jeden nečistotný pejskař vám na ulici nechá jedno až dvě hromádky denně. Chodí jen menší okruh většinou stejnými ulicemi... A hovínko za příznivého počasí nějaký ten den vydrží... Takže to vypadá na megavelký houf nečistotných chovatelů a vzniká davový efekt - má cenu uklízet to jedno mé hovínko?

Možná "zvláštní národ" jsme, ale na druhou stranu za těch 1500 ročně nedostaneme nic. Tedy občas ty sáčky... Nebo se pletu?

Lusika
12.3.2010 13:38:17
taky mi to nedá se nepřipojit, většina pejskařů jsou prasata, opravdu nechápu, jak si můžou myslet, že tráva je na to aby se v ní schovalo psí hovno?? Travnaté plochy jsou tu vytvořeny pro lidi a už mě fakt nebaví pořád říkat synovi na trávu nesmíš, tam kakal pejsek.... U nás je to prostě všude - tráva, chodník, hnus odpornej... Měli by tu být vyhrazená místa (a myslím, že hodně i jsou), kde se pes může venčit a pustit z vodítka (volné pobíhání je taky kapitola pro sebe...) a vykonat potřebu, kterou si majitel vyhodí do koše, ostatní plochy tu jsou pro lidi.... Sakra to fakt mám koukat na to, jak si ani dítě nemůže volně vyběhnout do trávy, protože ty pejskaři jsou čuňata... (zobecňuju)
Kaja20
10.3.2010 23:19:40
100% souhlas.
Kaja20
10.3.2010 23:13:31
Zdravím, málokdy se zúčastňuji diskuzí, ale tohle mi nedá. Jsem z Ostravy a musím říct, že to, co bylo k vidění na chodnících poté, co roztál sníh bylo skutečně odporné. Nelze napsat nic jiného, než hovno vedle hovna. Mám rok a půl starou holčičku a vycházky se pro mně staly utrpením. Každou chvíli jsme si "suvenýr" přinášely buď na botě nebo na kolečkách od kočárku. Chodníky byly zamořené takovým způsobem, že nešel provozovat ani ten slalom. Má dcera na vycházce nepoužívala téměř jiné slovo, než "bobo". Řekla bych, že to svědčí o kultuře českých pejskařů a českého národa vůbec. Nechci se dotknout všech pejskařů, ale těch, kteří po svých miláčcích uklízí je minimum.
Podle mého názoru by městská policie mohla pokutovat tyto neukázněné pejskaře, určitě by to něčemu pomohlo.
Dojala mně sousedka, která pravila: Také neuklízím, ale ten náš dělá tak malinké hovínka!
Co na to říct, těch malinkých hovínek mám pod okny asi 60.
Rozčiluje mně ještě jedna věc, psi, kteří pobíhají po parku bez košíku a bez vodítka. Nezbývá, než jak tady někdo správně napsal, zavřít děti do klecí, ať mají pejsci volnost!
Na závěr podotýkám, že proti psům nic nemám a má dcera obdivuje každého, kterého potkáme. Jejich majitelé by se však měli zamyslet.
10.3.2010 16:06:32
Aha, tak to mě nenapadlo...taky jsem to nepochopila jako vtip, páč tady si jich člověk moc nepočte, ale po vysvětlení mi to vtipné připadá ~:-D No, to už by byl fakt mazec... Já kolem našeho baráku sbírám i po jiných psech...ale sama mám psa, tak nechci aby mi do toho stoupl ten pes, nebo dítě...to bych ale po nikom nechtěla...jen to, ať jen nenadávají a nevymýšlí různe legislativní blbosti, které u většiny nápadů NAŠTĚSTÍ nikdy nemůžou být uskutečněny a sami se starají o svůj domov a místo kde žijí... My jsme žili mezi hovny a rozbitými lahvemi na hnusném sídlišti, tak jsme se přestěhovali a tady je krásně, i když tu pejskaři jsou... je tu vše upravené, lidi se zdraví a nikdo by si nedovolil hovišo po svém zlatíčku před zraky sousedů nesebrat.
10.3.2010 13:13:18
aha, teď mi to došlo... vtip měl být v tom, že by to sebrali ti pozorující nepejskaři... no nic, nepovedl se.
10.3.2010 13:04:03
klid, to byl vtip, proto je tam ten šašek ~x~
10.3.2010 12:11:52
Jo jako že je osvítí duch svatý a řeknou si...nebudu takový prase, seberu to... hm, tak to hodně štěstí, jestli takhle řešíte všecko.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 273 [Dalších 253 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.