| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Dvě děti v nemocnici

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 45 [Dalších 5 >>]
bendis
10.9.2009 12:41:33
Dobrý den,kdyby jste si pozorně přečetla článek,dovtípila by jste se toho,že maminka si nestěžuje,jen chce říct,jak je hrozné,když onemocní obě dětičky.Mě zase nadzvedne ze židle,jak některé maminy hned útočí na lékaře a sestry.Myslím si,že maminka byla v nemocnici spokojena,to že má ekzem,není ničí chyba.Pro vaší informaci,jsou viry,která se přenášejí vzduchem a to opravdu nejde ovlivnit,ikdyby se zdravotníci stavěli na hlavu.To,že zavedli dítěti kapačku večer a vzbudili ho,není příjemné,ale v našem systému opravdu nefunguje jeden pacient-jeden lékař.Dětem se dostalo odborné péče a to je myslím nejdůležitější.:-)
Blanka
  • 
10.9.2009 12:38:02
Jo, je fakt, že jsou ženský, kterým by cizí chlap na pokoji mohl vadit, na druhou stranu by mohla vadit cizí ženská chlapovi, ne ? Ta vyrážka může být i z psyhického vyčerpání, předpokládám, že bylo veliké. Přeji zdravé dětičky.
Kristain
10.9.2009 12:24:46
ještě ale dodám, že teda manžel musel na WC docházet až někam na chodbu, kde bylo WC pro veřejnost, a sprchovat se jezdil obden domů, neb tam byla jediná spracha na všechny pokoje a pouze pro maminky...ale prostě nám vyšli vstříc.
Ještě třetí možnost byla, že bych byla v nem. s nimi já a měla tam obě děti, ale to bych se zbláznila za dva dny...starší potřeboval 100% pozornost a spešl zacházení a mladší spal jen v kočárku...prostě by to taky nešlo.
Kristain
10.9.2009 12:21:28
Loni v květnu si starší 3letý syn zlomil stehenní kost, která se léčí tak, že dítě VISÍ za obě nohy několik týdnů a dalších několik týdnů nesmí na nohu dostoupnout... Mladší syn měl tehdy 7 měsíců a já kojila opravdu hodně.
Ve Zlíně nebyl problém, aby se starším synem ztůstal po celou dobu manžel!! Buď byli dohromady s jiným tatínkem na normálním pokoji, anebo, jakmile ten druhý otec odešle s dítkem domů, je přestěhovali do takového kamrlíku, kde měli uskladněné postele a různé věci, nebyl to nadstandard...Takto se stěhovali tam, a zpět 2x, ale důležité bylo, že tam manžel mohl být ve dne v noci, já jej jezdila střídat denně del možností, jakmile jsem měla hlídání pro mimino, anebo jsem si děti venku prohodili... Neumím si představit, žebych tenkrát musela násilně odstavit závisláka na prsu a nechat ho chudáčka doma manželovi, ani že by starší synek visel 3 a půl týdne v nemocnici sám jen s našimi návštěvami...:///
Peta@Naty@Katy
10.9.2009 12:02:08
Taky jsme s mojí starší na tomto oddělení ležely, a jednoduše je problém v tom, že standardní pokoje mají tři lůžka a koupelnu společnou ještě s dalším pokojem. Koupelny jsou z bezpečnostních důvodů bez možnosti zamknutí se, což by mohlo být nepříjemné některým maminkám, kdyby tam byl muž. nadstandard má svou vlastní koupelnu, takže zde může tatínek bez problémů s dítětem být. Jinak taky máme s tímto oddělením jen tu nejlepší zkušenost. Bulovka má špatnou pověst, ale myslím, že mnohá oddělení zcela neprávem. já byla třeba spokojená i v porodnici (před týdnem) a spousta mých známých taky. Taktéž to platí i o ortopedii. A co se týče nedostatku lékařů a sester, to je problém všude, řekla bych zásadní systémová chyba, za kterou lékaři nemohou.
10.9.2009 11:53:32
Katko, co takhle píšou maminky na netu, tak je přítomnost otce v nemocnice problém všude. Asi by jako obtěžoval maminky, co tam jsou s dětma~d~ ~d~.
10.9.2009 11:49:46
Já se zase divím, že tak malé dítě začali zavodňovat až třetí den. ~d~
10.9.2009 11:22:36
Petra, 7kraska - neviem síce, ako to má presne autorka, ale ja sama by som s vačším odstriekaním mala dosť problém. Proste toľko, aby sa dieťa najedlo, zo seba nedostanem. Mám tri deti a skúšala som odstriekať snáď pri každom. Hoci som kojila do pol roka plne, napríklad teraz pri poslednej dcérke som i tak cca v 5.mesiaci nebola schopná pravidelne odstriekať nejakých 50-70ml denne, aby som jej do toho mohla zamiešať Nutriton proti blinkaniu. Pár dní to ako-tak ide, ale pri tom som si tak zodrala pokožku na prsiach, že som to nedokázala robiť dlhšie, a na tú 1 či 2 dávky Nutritonu denne som jej kúpila UM.
Katka,kluci 7 a 10
  • 
10.9.2009 11:17:17
Naprosto nechápu, proč se starším dítětem nezůstal (nemohl ?) v nemocnici otec. To byl požadavek nemocnice ??
petra
  • 
10.9.2009 10:39:36
Terezo,
ještě že je to už za vámi, držím palce, ať už se vám do budoucna podobné věci vyhýbají. Mám taky 1é měsíční miminko, tak si tu hrůzu docela dovedu představit.
Jenom opravdu nerozumím tomu kojení. Já s mimčem dálkově studuju školu a už od malička jsem to řešila tak, že když jsme měli dvoudenní konzultace, tak jsem mlíko odstříkala, dala do mrazáku a ty dva dny za mě kojil manžel lahví. Fungovalo to skvěle a prcek po dvou dnech zase klidně cumlal prso a neměl nejmenší problém s tím, že jednou za měsíc má "maminku v láhvi". Stejně jste mimču dávali UM (předpokládám že z lahve), tak by možná odstříkání bývalo bylo lepší. Hlavně že je to za Vámi a přeji Vám, abyste to odstříkávání do budoucna nepotřebovala.
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 45 [Dalších 5 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.