| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Dvě děti v nemocnici

 Příspěvky 110 z 45 [Dalších 35 >>]
14.9.2009 10:12:51
určitě bych zneužila kamarádku na noc pro mimčo a byla se starším v nemocnici i přes noc.v noci to něj bude asi důležitější než přes den to se zabaví s ostatními dětmi.a kamarádi určitě rádi pomůžou od toho je člověk má.
13.9.2009 21:36:38
Náš případ těhotná v 25.týdnu hospitalizace babičky nejsou tatínek paragraf pouze 10dní tak na vlastní riziko podpis reverzu a byla jsem doma,naštěstí se nic nestalo a malý se narodil 38tg.takže dobrý.Teď pro změnu řešíme starší bude mět 4 roky má jít za týden do nemocnice druhý má 15měsícu,jestli ho nechat samého a dojíždět, protože tatínek nemůže je pracovně pryč.Tak poraďte je lepší nechat dítě uplně samotné nebo aspoň přes den přijét za ním???
13.9.2009 21:24:28
Myslím že to není pravda v nemocnici konkrátně v Brně jsem ze synem ležela několikrát a leželi tam i tatínci ze svými ratolestmi.Záleží na domluvě mají tam pokoj jen dítě a rodič tak je jedno jestli je tam maminky nebo tatínek.
13.9.2009 20:26:25
Mnohokrát jsem si říkala,jak to asi delají s dětmi v rodinách,kde onemocní více děti najednou,kdo jde s kým do nemocnice a kdo zůstane doma a jak se pak jde do práce.To si manžel vzal paragraf?No asi jedině tak.Nebo když maminka leží s druhým těhu na rizikovém v nemocnici třeba několik měsíců,kdo zůstane doma těch několik měsíců se třeba dvouletým dítětem?Předpokládám samozřejmě situaci bez babiček atd.My je nemáme.
kili
  • 
12.9.2009 22:32:29
zcela jistě není všude problémem hospitalisovat otce jako zdravého průvodce nemocného. Na našem pracovišti je to běžné.
Jíťa
  • 
12.9.2009 20:50:24
Mě by bylo nepříjemné se potkat v koupelně i s cizí ženou. V porodnici jsme taky měly společné koupelny pro 2 pokoje, ale normálně jsme to řešily zaklepáním (i z důvodu, že by tam zrovna fakt mohl být chlap, co byl na návštěvě).
Proto nevidím společnou koupelnu jako důvod, proč by nemohl být s dítětem v nemocnici otec.
Jíťa
  • 
12.9.2009 20:46:00
Všude ne. Spíš záleží na dispozicích konktétní nemocnice a na ochotě personálu.
alžbjeta
  • 
11.9.2009 17:35:52
s tím klíčem to moc nechápu. mohou tam namontovat takové ty standartní záchodové zámky. zevnitř se to normálně zamkne páčkou a zvenku to jde jednoduše otevřít šroubovákem, kartou nebo mincí. dá se to koupit za dvě stovky. jako argument mě to nepřesvědčilo.
ččinka + Maty(5m)
  • 
11.9.2009 13:09:56
Tak toto už by asi vyžadovalo finance, ale my máme doma ve dveřích od koupelny vestavěný zámek, takový ten knoflík, kterým se otočí. Je jednoznačně zamčeno, ale z druhé strany knoflíku je drážka a dveře jdou bez námahy odemknout vsunutím něčeho do drážky a otočením. Ale to už je jen detail, klepat snad umí všichni a nic to nestojí ;o)
11.9.2009 11:43:19
Též přeji, aby vás se podobná situace obloukem vyhýbala.
Já si prožila setkání s rotavirovou infekcí letos v dubnu ve FN Motol - tedy dcerka ji chytla během hospitalizace na dětském ORL odd. Šířilo se to oddělením vskutku bleskovou rychlostí.Děti hospitalizované na odd.měly většinou problémy s ouškama - taktéž naše dcera,měla infuzní léčbu nejsilnějšími antibiotiky a do toho ta rotavirová infekce. Též jsem se málem složila, když dcerka vše vyzvracela, nebo vykakala. Tak dostala na 3 dny ještě kapačky na zavodnění. Byla tedy skoro 24 hodin napojená - střídaly se ATB s fyziolog. roztokem:o(((.
Trávily jsme tam Velikonoce.
CO se týče tatínků na oddělení naproti na pokoji jeden spal se svým 16měsíčním synem. Maminka hlídala doma staršího syna - též měla střevní potíže a když jí odezněly, tak zastoupila tatínka.
Bylo to hrozných 14dní, jsem též šťastná, že je to za náma a tak přeji to samé - především pevné zdraví celé rodině, též abyste se vyléčila z těch potíží (ekzem mohl vyvolat i stres...kterým jste si prošla).
 Příspěvky 110 z 45 [Dalších 35 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.