| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Manžel anebo maminka?

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 178 [Dalších 158 >>]
Dana,2 děti
  • 
23.1.2009 8:47:35
Já vím,vím,že to mohlo skončit tak jak píšete,ale když si představím své děti jak na mě čekají,tak se mi svírá žaludek a je mi moc smutno.V kriminále by mi asi nebylo o moc líp,ale moje děti by věděli,že jsem se snažila být s nimi.Je to těžké a tahle diskuse by mohla být nekonečná a každý z nás má kus pravdy.Byla zkrátka špatná doba a někteří lidé dělali špatná rozhodnutí.
Milada.
22.1.2009 22:51:16
Diano,
hustý.

1. Petr nemá otce (ovšem pokud se rozvedli, když byla jeho matka těhotná, měl by ho přece mít v RL a měl by snad býval na něj platit alimenty, ne??- čili pokud ho má v RL, tak by eventuelně Petr mohl najít, ne? nebo v RL má prázdnou kolonku?)
2. Utekl/opustil ho nejbližší člověk, kterého měl, tj. matka.
3. Teta, která mu nahrazovala matku umřela zřejmě mladá, zřejmě pro Petra další rána a další člověk, kterého ztratil.
4. Nevím, jak vycházel Petr s přítelem své matky - později druhým manželem, ale ten tak zemřel.

Otázka teda zní po tomto doplnění jinak: Zažil vůbec někdy Petr fungující rodinu? Rodinu, kde jsou dva partneři? Měla teta partnera? Mohl vůbec nějaké funkční vztahy někde odkoukat? ~d~
22.1.2009 17:13:13
Komunsticky rezim byl svym zpusobem horsi, nez valka. Ve valce rezes do nepratel. Komunisti rezali do vlastnich.
22.1.2009 16:55:07
To by ovsem mohlo znamenat kriminal, nebo jine velke problemy a uz vubec neni jiste, ze kdyby se vratila, pustili by ji ke svemu diteti. Takhle jednoduche to tedy nebylo...
Diana
  • 
22.1.2009 16:47:29
Pokusím se odpovědět alespoň na něco - Petra vychovávala starší sestra jeho matky, která však předčasně zemřela na rakovinu ještě před tím, než jsem Petra poznala. Co já o tom vím - mám jen sporadické informace - odešla Petrova maminka do zahraničí, když jí bylo pěadvacet. S Petrovým otcem se rozvedla snad když ještě byla těhotná, dokonce ho snad přistihla při nevěře. O Petrově otci není nic známo.
Bohužel také přítel - vlastně manžel, protože si ho tam za mořem vzala - tragicky umřel, mám pocit, že při autonehodě. Žádné děti spolu neměli.
Teď nevím, jestli tam nebyla ještě nějaká otázka, ale žádná už mě nenapadá.
radana
  • 
22.1.2009 10:43:53
přesně tak anahaim
ANNAHAM
22.1.2009 9:43:14
Tak jsem si trochu v těch Haló novinách početla.Nezaznamenala jsem, že by z nich zrovna sršela nenávist. Všimla jsem si ale, že skoro všechny příspěvky něco kritizují a soustřeďují se na to špatné, o nějakých úspěších tam nikde nebylo ani slovo. Co ale člověk může čekat od novin opoziční strany, že? A ještě k tomu svobodnému myšlení, které podle vás nejde s KSČM vůbec spojovat: ono je to všechno tak složité. Já se teda dneska moc svobodná taky necítím. Měřítkem všeho jsou dnes peníze, bohatství. A miliony či miliardy člověk přece nemůže získat poctivým způsobem. Štve mě to. Já to beru tak, že se prostě musím přizpůsobit poměrům, zrovna tak jako jsem se musela přizpůsobit v tom minulém režimu.Priority si musí určit každý sám. Pro mne je nejdůležitější, že jedna naše dcera studuje medicínu, druhá ekonomii. A je to docela fuška to finančně unést, ale jsem ráda, že si to naše rodina může dovolit. Vím, že pro někoho by to bylo neúnosné. A jestli k někomu cítím odpor, tak k primitivním zbohatlíkům, kterých je dnes plno. Myslím, že to přerozdělování společenského bohatství dle zákona "urvi si co můžeš" má ke spravedlivému uspořádání společnosti dál než měl ten režim minulý.
radana
  • 
22.1.2009 8:50:18
jasně a když si dovolíte říct v práci něco proti ods , už vás sledují nebo letíte. Za komunistů aspoň byly sociální jistoty, dnes není nic.
Alice
  • 
22.1.2009 7:49:24
No hlavne, ze v te dnesni "demokracii" si muze kazdy rict co chce,ze? Je to jeste horsi nez za komunistu. Staci se podivat na novinky.cz, skoro kazda diskuze je zablokovana hlavne ty tykajici se cikanu a dalsi pakaze. No se nesmi rict nazor. To je hned kazdej oznacen za rasistu (ted velice moderni slovo), socku, debila, komousa, modryho ptaka.. atd. Dalo by se pokracovat. Nebo te rovnou zavrou, protoze nekdo rekl neco na adresu cikanu, nebo Zidu. Proste jsme Absurdistan a lidi si to delaji sami, protoze se nechaji manipulovat. A dnesni decka vi o komunismu uplny prd, ale budou se ke vsemu vyjadrovat a blbe kafrat. Dneska maji lidi vymyty mozky propagandou a TV Hovno.
Hanka
  • 
21.1.2009 22:47:36
Ano, báli se nevstoupit. A jiní se zase báli nevolit (někteří z nich měli to štěstí, že jim vstup nikdy nikdo nenabídl). Bála se zkrátka většina.

Jsme ale úplně mimo téma.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 178 [Dalších 158 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.