| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Švadlenko, dej šátek studánce…

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 63 [Dalších 23 >>]
Monika
  • 
25.2.2005 7:58:02
Naprosto souhlasím.
Plavky v celku do bazénu budou mít až před létem (to mi zase zavřou bazén). V létě používám dvojdílné - naštěstí je mám, před létem budou zase jen ty v celku.
Před 6-ti lety jsem sháněla podprsenku na kojení ve velikosti A - tak malé se nedělaly a tak mi i po zvětšení prsů mlíkem B-čka plandaly.
Nevíte, zda někdo vyrábí bačkory (s patou) i pro nohu větší než 25 cm. Syn má ve druhé třídě už tu největší sehnatenou velikost (po obrovském sháněním) a za půr roku bude asi muset chodit v pantoflích.
Tenisky na tělocvik prý už dnes vyrábí jen vietnamci a cvičky už tak velké také nejsou a tak jsem s odporem koupila ty u vietnamců.
Pro syna, který už nemá dětskou velikost nohy (v 8-mi letech), ale ani pánskou je také velký problém sehnat jakékoli boty (ne všechny dámské může nosit). Jediný, kdo na tento problém myslí je snad jen Baťa. Ale i on, ačkoli sám doporučuje kupovat dětem pouze koženou obuv, jí má jak šafránu. Klasické kotníčkové boty na zimu nejdou sehnat, a v moderních kozačkách mi syn opravdu chodit nebude.
Líza
25.2.2005 7:19:05
Musím taky :-)
Pro mě naprosto nekoupitelné zboží - aspoň v obchodech, které obcházím - je obyčejná litinová pánvička na palačinky bez teflonu a podobných vymožeností. Taková ta hnusná obyčejná, co mívala moje máma...

Plech do trouby je taky problém - mám netypickou velikost trouby, a zdá se, že dovozce sporáků nezajistil dovoz plechů. Tak mám jeden, co pasuje do trouby a asi deset nějakých malých pekáčků, které mě jen zdržujou při pečení...
&
25.2.2005 2:47:06
Mam stejne zkusenosti z Holandska. Jediny rozdil je, ze se na vas kazdem obchode usmivaji a dotycnou vec objednaji, ale po nekolika tydenni urgenci se dovite, ze to na sklade vubec nemaji. Mometalne tak to uz nekolik mesicu shanime, adapter mezi kocarkem a autosedackou a dalsi plech do trouby.
Martina, syn
  • 
25.2.2005 0:10:12
Neboj, ve tvém případě to bude dobrý. Orientuješ se výborně. Plavky kup rozhodně v létě!:-)
  • 
24.2.2005 22:46:54
Nákupy se pro mě stávají noční můrou, protože je přesně tak, jak píšeš, plné obchody a jak něco člověk potřebuje, nic není. Už čtyřikrát během snad čtvrt roku se mi stalo, že v lékárně prostě neměli, co jsem chtěla, a nic extra to zrovna nebylo, jednou to byl obyčejný Nutrilon forte, pak mastička Jenamazol atd. Je to opravdu hrůza!
Podprsenka na kojení byl problém číslo jedna - úplně stejný jako u Tebe. Nakonec to skončilo tak, že jsem si musela koupit obyčejnou sportovní bavlněnou podprsenku o kousek větší a bylo vyřešeno. Všude měli samý šílený!

Tak se mějte a vesele nakupujte! Snad se z toho jednou nezblázníme. Už se těším, až budu svému synkovi shánět třeba zrovna boty apod. ... nebo plavky do bazénu v zimě (sezónní zboží)...
Káča - dvě děti
  • 
24.2.2005 22:25:38
K bačkorám - v minulých dvou týdnech jsem se snažila holce koupit v Praze zdravotně nezávadné obyčejné bačkory č.22. Bylo mi jedno, zda na přezku, zavazovací, s dírama, modré nebo růžové - chtěla jsem prostě jen bačkory. Ouha, na bačkory není správná doba - zadařilo se až v jedenáctém !!! obchodě. Ale nenadávám. Žijeme jinak ve Francii a podobných story o jaké píše Monty se tu potká denně...
Kateřina, Anna 8 měsíců
  • 
24.2.2005 21:31:46
Já vždycky koupím celou zásilku, kterou vezmou (2kusy). Objednat mi ho objednají, ale neví, kdy přijde - možná zítra, možná za týden.
Doufala jsem, že už pochopili, že Nutrilon kupovat budu, a tak ho pravidelně budou objednávat.
Bohužel - překvapili.
Martina, syn
  • 
24.2.2005 21:02:42
Tak pohorky bych při troše fantazie ještě jako sezónní zboží pochopila, i když... Ale asi před měsícem jsem chtěla koupit synovi papuče a bylo mi řečeno, že ty přijdou až "v jarní kolekci":-) (Baťa)
Slávka (2 kluci a bříško)
  • 
24.2.2005 20:49:18
Já už se nad tímhle ani nepozastavuju, protože se mi zdá, že tyhle situace řeším neustále. Když člověk chodí po městě, má pocit, že jsou plné obchody, ale jen do té doby, než začne shánět něco konkrétního. Myslím, pokud zrovna nepotřebuje luxusní auto, vibrátor a nebo něco na ten způsob...
Takhle jsem loni sháněla klukovi boty - pohorky na tábor. Oběhala jsem spoustu obchodů s botama, ale řekli mi, že pohorky jsou sezónní obuv a že jim chodí jen v zimě!!!
A takhle bych mohla pokračovat. Teď se například pídím po podprsence na kojení, ale zřejmě ji nikdo nevyrábí - mám na mysli tu úplně obyčejnou z bavlněného plátna. Nesnáším totiž elastan a bavlněné obyčejné (úpletové) se po dvou vypráních promění v hadr na podlahu...atd., atd....
24.2.2005 18:44:20
...opravdu jsem nechtěla napsat triviální. :o)
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 63 [Dalších 23 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.