| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Švadlenko, dej šátek studánce…

[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 63 [Dalších 33 >>]
25.2.2005 18:17:40
Taky muzes zkusit sekace-bud kamenne nebo projit ty internetove. Ja jsem kupovala prckovi plavky takhle :)
Yenn
  • 
25.2.2005 17:01:19
Plavky pro miminko u nás dost často prodávali přímo na těch kursech nebo v miminkovském plaveckém klubu ...
25.2.2005 16:49:03
Vcera jsem psala prispevek a asi se nekam vytratil, kopiruju znova:

"A to jste jeste nezazily Holandsko. My (i nasi znami) mame podobnou zkusenost s katastrofalni urovni tamnich sluzeb, ze kam se na to hrabe UK nebo i CR. DOkonce i muj byvaly sef, pravoverny Holandan, prirovnal v teto oblasti svoji zem k Africe...."

Takze, Hanysko a MArtinku, vim, o cem mluvite;o)
Zuzana
25.2.2005 16:08:01
Proč mě to nepřekvapuje? Podobných zkušeností mám i já hromadu. Bohužel:( Někdy si po takovém zážitku říkám, jak taková společnost může fungovat? Manýry a chování k zákazníkovi jak za dob tvrdého socialismu, člověk si připadá jako v Kocourkově...
Není to snad tím, že u nás v Čechách se oním známým Nás zákazník - náš pán nenaučili řídit nejen obchodníci, ale ani zákazníci?
boruvka.1
  • 
25.2.2005 15:56:27
Andy,máš tu výhodu,že o těch plavkách víš dopředu. Já jsem loni v létě rodila a to jsem bohužel ještě netušila,že budeme s malým chodit v zimě plavat. Kurz nám začíná v pondělí a plavky pro 8 měsíční mimino opravdu nikde nemají. No jo,jak mi doporučila paní prodavačka:měla jsem si ty plavky koupit už v létě.
Kopretinka
25.2.2005 13:47:41
Mám také svou zkušenost s výrobci. Před 2 lety jsem si našetřila na robot, který dělá kdeco. Rozhodla jsem se pro zn.ETA- je tuzemská, tak přeci nebudou problémy s náhr. díly. Je nás doma 6 a často peču, tak jsem si hned objednala náhradní mísu, protože chci zároveň s mícháním také šlehat sníh. Tu mísu jsem objednala v srpnu 2003 ve značkové prodejně a stále na ní čekám :-). Když jsem se naposledy ptala, tak mi prodavačka sdělila, že mou objednávku evidují, tak to mám dobrý.
25.2.2005 12:31:10
Hm, tak to ja mam uplne obycejnou, standardni troubu - Moru a presto nejsem schopna plech na peceni sehnat. V obchodech jsou jenom same uzke - tak dat na rost, jenze...KDO ma takhle pect??? BTW -rost mam taky jen jeden, druhy se neda koupit :(((
  • 
25.2.2005 10:40:37
Prosím, prosím,
až seženeš plech do trouby atypických rozměrů, dej vědět. Já ho sháním po celých středních Čechách a všude na mě koukají jak na blázna...
25.2.2005 10:27:54
Kamarád sháněl cca dva měsíce po Vánocích formičku na vosí hnízda. Obešel asi pět prodejen domácích potřeb a taky mu bylo řečeno, že je to sezónní zboží... :o)

Což o to, to by se ještě dalo pochopit, ale tentýž člověk mi vyprávěl, že si koupil nový typ Nokie, docela drahý telefon, a chtěl si k němu pořídit i datový kabel. Po mnoha neúspěšných pokusech ve značkových prodejnách s telefony volal do zastoupení Nokie u nás a bylo mu řečeno, že se ten kabel bude shánět TĚŽKO.
Když jsem cca před pěti lety sháněla datový kabel na Nokii já (nesehnala), tak se to snad ještě dalo omluvit tím, že jsme v těch informačních technologiích ještě nebyli tak daleko :o), ale dneska mi to přijde absurdní...

Jediný software, který si můžete u autorizovanýho prodejce koupit k mobilu je ochrannej kryt. :o(
Milada.
25.2.2005 9:08:34
Moniko,

problem s podprsenkami pro kojeni velikosti A znam velmi duverne :-) A nejlepsi na tom vsem jeste je, kdyz Te prodavacky v obchode presvedcuji, ze: "Ale pani, po porodu uz nebudete mit Acka, to se Vam ty prsy zvetsej, to budete mit Becka, ne-li jeste vetsi!"
Na moji odpoved, ze se mi fakticky prsy nezvetsily ani po rocnim kojeni koukaly s otevrenou pusou..neverily zrejme, ze bych zrejme uz jedno starsi dite mohla mit:-), nebo se mozna divily tomu rocnimu kojeni :-), kazdopadne podprsenky Acka nebyly. A musim rict, ze o tomto problemu jsem tady na Rodine psala jiz pred 4 lety, takze opravdu NECHAPU, proc uz davno nejaky vyrobce Acka nezacal vyrabet. Ja se tehdy nejakych vyrobcu pradla i mailem ptala, ale zadna odpoved tusim neprisla..

Milada
[<<Předchozích 20] Příspěvky 2130 z 63 [Dalších 33 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.