| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Otcovské fejetony: Až do večera

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3138 z 38 
Iva
  • 
28.11.2003 8:16:54
Když tohle dělá mladá svobodná holka, je to její volba, ona by si to zřejmě doma ani neužila a to, že v práci, jí v jejích očích dává na důležitosti. Horší je, jak tohle dělá táta od rodiny, a že jich pár takových znám. Ona je v té práci občas dobrá zašívárna, jak máte třeba přístup na internet a šéf už odpoledne odešel, takže plno lidí co zůstává do večera tam ve skutečnosti nic moc nedělá, odpočine si od rodiny, kdy by po nich po návratu z práce něco chtěli a tváří se, že tam prostě být musí, když chtějí uživit rodinu. Prostě tam mají klídek, večer když přijdou je uvařená večeře a děti vykoupaný, a oni jsou navíc ještě důležití, jak se pro rodinu obětujou. Ale co s tím, to nevím. Těžko se mě jako manželce prověřuje, jestli v té práci fakt zůstat musí, nebo ne. Škoda, že ti otcové neví, o co tím přicházejí.
28.11.2003 7:02:25
Jo, zorganizovat si to, to je ten pravej vyraz. Ja mela takveho kolegu, ach Boze, toho bych vam neprala. Musela jsem ho od rana do vseho honit, abychom se pohli. Bohuzel jsme museli ve spouste veci spolupracovat. Bylo to same: "... uz jsi tam volal... a kdy tam zavolas.... a co ti rekli....a kdy to zaridis.... a kdy to udelas...." . No naprosta hruza. Byla jsem vic vycerpana z nej, nez z prace. A nakonec jsem to za nej udelala radeji sama. A nejvetsi legrace byla, ze on mel nepreberne mnozstvi diaru, organizeru, palm-pilotu, pipajici pripominajici mobil, vsude samej listek, papirek atd. No ale bohuzel mu to nebylo nic platny. Venoval se blbostem a to ho zamestnalo na cely den. :-))))))
27.11.2003 21:56:11
Zazila jsem v praci sefovou,ktera cele dopoledne a i cast odpoledne ztravila pokurovanim a povidanim a naprosto se nesoustredila na svou praci.A protoze nikdo tu praci za ni nikdo neudelal a ani nemohl ,tak se ji to vecer nahromadilo a musela to udelat.Pak si nam vzdy ztezovala ,jak ve firme travi vecery do 11 apod.Kdyz si to nekdo neumi zorganizovat,to je pak tezke.
Ja mam rada naplnenych 8 a pul hodiny,protoze kdybych to mela nekde jen prosedet,tak se ukousu.Ale pak chci take domu a ne travit zivot v praci.
27.11.2003 19:51:18
To co pises v clanku naprosto dobre znam. Presne si vybavuji ty typky, co vysedavali v praci do noci. Tvarili se jako Buh vi kdo, ze pro firmu zijou, ze jsou nepostradatelni, ze vse zaridi a vyridi a ze zkratka delaj ten pravej business. Ja jsem vzdycky prisla do prace a zacala makat. Ale to byl fofr. Zadne vysedavani, vykecavani, kafe nebo svaca. Zkratka prace. "Vodkroutila" jsem si ale svejch 8,5 a padla a hura domu. Vsichni na me vzdycky koukali pohorsene, jako :"...hele, vona uz zase jde!!!". Ale ja mela svy hotovy a jeste mnoho jineho, tak co. Prace je podle me od toho, aby se tam pracovalo a ne predstiralo, ze se pracuje. A to uz je jen na sefovi, jak si vsima. A jeste perlicku. V me posledni praci to slo tak daleko, ze kdyz jsem odesla na materskou, tak misto me vzali tri chlapy :-)))
Kamca
  • 
27.11.2003 17:57:23
Ja jsem pracovala ve firme, kde nejmensi casova jednotka byla 6 minut - tj. kazdych sest minut jsem musela zaznamenat, co jsem delala. Je pravda, ze me to desne stvalo. At si nekdo zkusi prubezne zaznamenavat, co delal a pak z toho poskladat 8 hodin, pak pochopi o cem mluvim. Obcas jsem si ale uvedomila, ze jsem na necem stravila vice casu nez bylo treba. Jako urcity druh buzerace to opravdu je. Flakaci si tam opravdu mohou napsat co chteji, nekterym to vsak svedomi nedovoli.
Jana
  • 
27.11.2003 15:27:56
Hektiky dobre znam, v nasem baraku jich je tak pulka ze vsech zamestnancu. Kdyby tak slo poslat je dovolenou, ubylo by zmatku. Tema clanku chapu, ale fakt nevim, co s tim provest, aby to fungovalo lip.
Zdravi Jana z Hradce
Petr
  • 
27.11.2003 14:26:25
A pracovnici museji vypisovat pul hodinu po pul hodine co v te pulhodine delali, prijde mi to docela jako buzerace, ktera nakonec stejne k efektivite nevede, protoze clovek co opravdu pracuje efektivne ztravy zbytecny cas vyplnovanim prehledu a lempl vzdycky vymysli nejakou kravinu co tam napsat (ma to na to preci celou pracovni dobu) :-(
Katka
  • 
27.11.2003 11:22:26
Jo, taky pracuji neefektivne. Misto abych delala, ctu si v pracovnim case tento clanek na Rodine.
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3138 z 38 

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.