19.12.2005 16:26:56 n
Re: S tchyní,pratchyní a švagrovou v jednom domě
Kdybychom měli peníze, neprodávali bychom nic. Ale rekontrukcí bytu jsme se zadlužili na hodně let dopředu. Proto pokud chceme odejít, potřebujeme hotovost abychom si měli kde co sehnat.
Dokonce jsme před časem řešili, že to tu pronajmeme a sami půjdeme do menšího podnájmu. Ale to by nic nevyřešilo. Jen by se ty samé problémy odsunuly na rok či dva a pak by jsme si to slízli i s úroky,ve smyslu co tady chcete zavádět,když jste se tu o nic dva roky nestarali.
Připomínky, že to je vlastně zrada na babičce, že je námi zklamaná, chápu a přijímám. Je to taky jeden z důvodů proč se s tím tak peru. Nejsem až tak bezcitná. Jenže jde o to, čemu dát přednost. Být hodná, vděčná... uvnitř v sobě frustrovaná a nespokojená, nebo mám poslechnout sama sebe, být tou zlou a žít si život podle vlastních představ.
Píšu tu hodně o sobě. je logické, pokud z toho nabydete dojem, že jsem sobecká. Je to možná lichá výmluva, ale nejsem jenom černá nebo jenom bílá. Pere se to ve mne všechno.
Vánoce? Těšíme se na ně. Budou první s chlapečkem. Jsem zvědavá na jeho reakci. jak to bude se zbytkem rodiny? babička odjíždí, jako každý rok, pryč za svou sestrou. Tchyni a švagrovou pozveme bud v průběhu štědrého dne nebo následující dny. Návštěvu mých rodičů musím zorganizovat mezi tím.
Odpovědět