17.12.2005 22:43:54 Karina
Re: Vánoce a tchyně
Nicol-H co se týče dělání radosti tchýni v tom smyslu, že budeš dávat malýmu hnusný oblečky od ní. Je to spíš o tom, jestli CHCEŠ dělat své tchýni radost. Já své tchýni radost dělat nechci, dělala bych totiž asi něco, co bych asi výstižně nazvala "házet perly sviním". Já mám na rozdíl od Tebe tchýni už přes dvacet let - a máme společně něco za sebou. Např. jsem jí koupila dost drahou knížku o pokojových rostlinách - byl to dárek, a skončil u švagrové... Za ty léta je toho prostě hodně všeobecně, co mě na její osobě dost zklamalo a jak stárne je to čím dál horší. Proto to už tak neřeším. Co se týká manželovy rodiny, nechávám na něm a pokud to jde, nepletu se do toho. Když totiž zůstanu neutrální (někdy je to fakt těžký), tak manžel sám většinou uzná, že tchýně přestřelila. Jakmile ji ale začnu před manželem kritizovat, hned se staví na její obranu a je hádka. Moji rodiče taky nejsou svatí a tak mi to manžel může lehce zase vracet. Dokud žije tchán, je to ještě snesitelný - ona se vyřádí na něm. Ale kdyby zůstala sama, bylo by to hustý.
Odpovědět