19.12.2005 14:28:29 Stana
Re: Nusi
Karino taky souhlasim s tim, ze s prodejem babicciny tretiny to nepujde vubec hladce. Nusi pise, ze babicka je ochotna se zacit soudit a chce tu svou tretinu zpatky. Nevim jaka je ta darovaci listina, ale vetsinou byva zatizena bremenem, ze babicka tam ma pravo dozit a vnuk se o babicku v pripade potreby postara. Tak to ma aspon moje neter, kde na ne prepsal deda dum s tim, ze tam on ma pravo dozit. A neter s manzelem si staveji v podkrovi svou bytovou samostatnou jednotku. Asi ti unikl muj drivejsi prispevek, kde si myslim, ze by se Nusi s manzelem meli odstehovat, ale tu tretinu domu neprodavat. Proste to brat jako investici a jezdit tam na vikendy a dohlidnout na babicku. Ale zalezi hodne od Nusina manzela, co chce on, jak to chce vyresit on. Karino zkus se na tuto podivat z pohledu babicky. Darovala a prepsala svuj majetek vnukovi a ten ji ted chce prodat strechu nad hlavou. Babicka vidi, ze to vnukovi v manzelstvi neklape a boji se, ze kdyz vnuk jeji podil proda, vnukova zena penize prohyri a stejne se rozvede. Ta babicka to vlastne s vnukem i pravnukem mysli dobre. A jestli to babicka takhle podava a vnuk to prijima, nedivim se, ze to Nusi s manzelem rozdeluje.
Odpovědět