| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Náhradní rodina

11.4.2003 11:34:24 Daniela Lukášek Leonka Kevin

Re: Včerejší sauna

Ahoj Stáňo,
včerejší saunu jsem viděla. Já sama jsem v Asociaci rodičů a přátel zdravotně postižených dětí. Založila jsem poslední klub-číslo 74.Pokud Tě bude zajímat naše činnost ,podívej se na www hornomlynska.zde.cz . Alena Pecková, která tam vystupovala je také předsedkyně klubu Klubíčko Beroun. Založila ho před 6 lety a dle mého názoru je to jednička mezi ost.kluby, ráda bych to jednou také dokázala. Bohužel tam nezaznělo, že první holčičku, byť jí dali do ústavu naštěvovali dalších 7 let, než se jí narodila Barunka-stejně postižená, pak už neměli sílu. Barunka byla jako Lukášek, ležící, nevnímající holčička, která 5x do roka umírala. Vydržela 8 let, před vánoci zemřela, velmi se mě to dotýká, známe se z pobytu v Motole. Alena je nesmírně krásný člověk a já si velice vážím toho, že se známe a přátelíme.
Poslední maminka-také ji znám je předsedkyní Jabloneckého klubu.Jsou to ženy s velkým Ž.
V součastnosti má náš materiál paní Vodičková, kterou jsem kontaktovala. Dozvěděla jsem se ,že mohu podat žádost na ministerstvo spravedlnosti na přešetření našeho případu. Jde mi o to, aby byl obviněn, že, o své nemoci věděl a tudíž tomu mohl zabránit, kdyby se už v minulosti podrobil léčbě, kde by zjistili neurologický nález a mohli nasadit léčbu.
Dřív jsem nic udělat nemohla, protože dle našich zákonů jsem v případě figurovala pouze jako svědek /střet zájmů-společná domácnost/.
Ahoj Daniela
Odpovědět
Průběh diskuze (9 názorů)
David Postižené dítě 10.4.2003 10:11
*Re: David Rose 10.4.2003 23:16
**Re: David Dáša 11.4.2003 7:36
***Re: David Kaťas & 2 kluci 11.4.2003 7:48
***nemoc Kaťas & 2 kluci 11.4.2003 7:52
****Včerejší sauna Stáňa * 11.4.2003 8:3
*****Re: Včerejší sauna Daniela Lukášek Leonka Kevin 11.4.2003 11:34
****Re: nemoc Dáša 11.4.2003 10:26
**Re: David Daniela Lukášek Leonka Kevin 11.4.2003 11:15

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.