| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

17.11.2019 20:51:19 Filip Tesař

Re: Beef jerky - osvědčený recept

Marinovat ne, a sušit? Tos mě zaskočila, znám jen sušičku, kterou prostě zapneš a to je celý... V troubě na poměrně málo stupňů, musí se pomalu, aby se neudělala na povrchu šlupka, postupně, musí si to udržet pružnost. Tak na 80? S tím, že klidně troubu průběžně otvírej a větrej. Koukej na barvu, mělo by to tmavnout, ale úplně jinak než při pečení, tak jakoby postupně do hnědofialova.

Jo a můžeš to i naklepat, zvlášť, jestlis to udělala někde nechtěně tlustší. A taky nechat třeba přes noc odstát, aby to pustilo vodu.

Píšu o sušeným mase, doufám, že to je jerky?
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Beef jerky - osvědčený recept holkamodroočka 17.11.2019 10:30
*Re: Beef jerky - osvědčený recept Filip Tesař 17.11.2019 20:20
**Re: Beef jerky - osvědčený recept holkamodroočka 17.11.2019 20:38
***Re: Beef jerky - osvědčený recept Filip Tesař 17.11.2019 20:51
*Re: Beef jerky - osvědčený recept PJana 17.11.2019 21:0
**Re: Beef jerky - osvědčený recept Filip Tesař 18.11.2019 13:35

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.