| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

17.11.2019 20:20:13 Filip Tesař

Re: Beef jerky - osvědčený recept

Větší sval, ukrojit přes vlákna špalík asi 5 cm (jde i dvojnásobná šířka, ale chce to cvik), nakrojíš shora vodorovně kus tak půl cm silnej tak daleko, abys ho mohla chytit druhou rukou a ten kousek si pak přidržíš na stole a krájíš furt tak půlcentimetrovej plátek, přidržuješ vždycky to čerstvě nakrojený a jedeš jako kdybys ten kus svalu jakoby rozbalovala, "odmotávala", dokud nedojedeš doprostředka, tj. nakonec. Máš dlouhej zhruba půlcentimetrovej asi pět cm širokej plátek.

Sušit můžeš v sušičce. Jde to i v troubě.
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Beef jerky - osvědčený recept holkamodroočka 17.11.2019 10:30
*Re: Beef jerky - osvědčený recept Filip Tesař 17.11.2019 20:20
**Re: Beef jerky - osvědčený recept holkamodroočka 17.11.2019 20:38
***Re: Beef jerky - osvědčený recept Filip Tesař 17.11.2019 20:51
*Re: Beef jerky - osvědčený recept PJana 17.11.2019 21:0
**Re: Beef jerky - osvědčený recept Filip Tesař 18.11.2019 13:35

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.