| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

  (?)
 Názory 110 z 12388  [Dalších 12378 >>]
neznámá 91073
4.4.2020 11:44:36
My to zkoušeli a stejně to nění ono.~d~
To si spíš udělej nějaké jezírko, kde ti vydrží ryby živé.

ALe asi je to o chuti, mě třeba kuře z mrazáku nevadí, ale nepozřu kupované, to je divná hmota. A třeba jehněčí nám z mrazáku taky chutná, ale záleží na plemeni. Teď krmímpsům nějakou kříženku a ta byla hnusná čerstvá natož z mrazáku, mrazák nějak znásobil skopovou chuť i pach.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
4.4.2020 11:39:33
mám to taky tak, u vepřového to nijak zvlášť nepoznám, ale mražené kuře je podle mne hnusné a mražená ryba taky (nemluvím o rybích prstech, to není ryba ~;) nebo o rybích polotovarech)
rybu jsem vzala na milost až když jsem ochutnala mraženou ve vodě, ta mi chutná :-)
margotka78 alias shit-roller 108560
4.4.2020 9:58:17
Dobře, díky, zkusíme.
Bohužel teď nemáme povolenky, neboť náš zkostnatělý svaz, kde jsou v čele lidi 70+, to teď neumí zařídit.
Jak je mi to líto, když na procházce vidím na břehu řek rybáře...
Lenka, 3 děti 144932
4.4.2020 9:55:17
mě docela zaujalo, že každý máme nějaké jiné maso, u kterého poznáme zmražení :-)
Lenka, 3 děti 144932
4.4.2020 9:52:55
Margotko, však proto píšu, že já to poznám. Anebo mě napadá, že to může být tím rozdílem mezi kupovaným a domácím?
Domácí jehněčí taky mrazím jen v sebeobraně, na lepších jídlech to poznám (na česnekových omáčkách ne).
Kaipa 98564
4.4.2020 9:51:15
margotko, už jsem to tady psala - jeden rybář mi poradil dát rybu do plastové krabičky, celou zalít vodou a potom zamrazit. A ryba je výborná, nenechávám ji tam tedy moc dlouho, ale myslím, že bys nic nepoznala.
Stáňa * 7932
4.4.2020 9:38:40
Že září mám kuře v mrazáku taky. Koupila jsem jich tenkrát víc na BIO farmě a naporcovala do mrazáku. Zrovna včera jsme měli kuře na paprice. Bylo to výborné.

Hovězí, opět bio, mám v mrazáku běžné rok. Ale nedělám tedy steaky, většina je rostena, guláš nebo zadní kýta.
Vepřové cca 9 měsíců, pak mi nechutná. U něj to na chuti poznám.
Kornelia 130082
4.4.2020 9:34:30
no jedine tak, papiere od tej 10 ročnej chladničky s mraziakom isto už nemám.
Kornelia 130082
4.4.2020 9:33:33
Vidíš, do guláša, to je nápad ~R^
diky ženy.

Kuracie stehná si nechám na gril - aj tak sa to griluje vyše hodiny a jem to len ja. Stejky nakrájam do guláša. Kúsky kože, chrbty a pod. skúsim na tú polievku. Tá snáď nebude hnusná...
A zistím, koľko stupňov mám v mraziaku :-)
margotka78 alias shit-roller 108560
4.4.2020 9:31:50
Dej tam teploměr.
Já bych to nevyhazovala.
 Názory 110 z 12388  [Dalších 12378 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

Všechna témata


(C) 1999-2020 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.