| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Zpracování a skladování potravin

17.11.2019 21:00:24 PJana

Re: Beef jerky - osvědčený recept

Pokud si představuješ, že doma vyrobíš sušené maso s konzistencí jerky, tak to moc nejde. Jerky jsou balené v ochranné atmosféře, takže nemusí být úplně vysušené. To, co vyrobíš doma (usušené v sušičce nebo troubě) je sušené maso. Nemůže být vlhké, protože by mohlo začít plesnivět.
A co se týká receptu, fantazii se meze nekladou. Maso krájím na tenké proužky, dám do misky a přidám, co mi zrovna přijde pod ruku. Sůl, pepř, hořčice, sojovka, kořenicí směsi. Promíchám a dám na pár hodin do lednice. Potom naskládám do sušičky a suším 4 hodiny na maximální výkon, prohazuji mezi sebou patra. Další 4 hodiny suším na střední výkon.
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Beef jerky - osvědčený recept holkamodroočka 17.11.2019 10:30
*Re: Beef jerky - osvědčený recept Filip Tesař 17.11.2019 20:20
**Re: Beef jerky - osvědčený recept holkamodroočka 17.11.2019 20:38
***Re: Beef jerky - osvědčený recept Filip Tesař 17.11.2019 20:51
*Re: Beef jerky - osvědčený recept PJana 17.11.2019 21:0
**Re: Beef jerky - osvědčený recept Filip Tesař 18.11.2019 13:35

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.