19.11.2017 19:47:16 Vítr z hor
Re: Pečení husy - zkušenosti - už nikdy
Priznavam, ze ta dutina me taky demoralizuje. Ale porad pokladam husu za kvalitnejsi material nez kachnu. Husokachnu jsem tedy jeste nezkousela. Treba by to pro me bylo reseni.
Muj nejvetsi technicky problem spociva v tom, ze to zvire musim upect v litinovem hrnci - vysledek je ve srovnani s pekacoalobalem neuveritelny. No a litinovy hrnec ma omezene rozmery, ze. Muzu si koupit vetsi, ale za prve ho neunesu a za druhe vetsi rozmer uz stoji kolem 10 tisic, pro ktere mam lepsi vyuziti. A ja trvam na romantickem peceni husy vcelku. Takze ji kupuji s metrem v ruce, pricemz vypadam jako tydyt.
Kde se prodava husokachna? Nikdy jsem to v obchode nevidela. Chovat to nebudu, proces premeny zive hmoty na mrtvou nedavam.
Odpovědět