Ale protože jde o masovou záležitost, těžko se tomu vyhnout. Navíc ve škole to mám vlastně povinně. Povinné výrobky na Vánoční výstavu, pivinné je nacvičování koled na Vánoční zpívání, povinné je vyrábění přáníček pro obec a pro školu, když chodily děti do školy, musely nosit věci na vyrábění adventních věnců a vánočních svícnů, a buď mi to přitáhly domů rovnou (a jasně, že jsem to nevyhodila, a chápu, že si to chtěly vzít), nebo jsem si to ještě musela jít koupit na Vánoční jarmark....o povinném nošení cukroví na různé vánoční besídky radši ani nemluvím, zejména když to začalo už třeba v půce prosince a to já fakt napečeno neměla.
Já prostě nejsem na tohle hromadné prožívání něčeho.
Jinak mně třeba nevadí ani tyhle vánoční diskuze, protože mám možnost se nezapojit, že jo...a já si je i celkem ráda čtu, těch nápadů, co a jak udělat i mimo Vánoce se v nic dá najít dost. Nemyslím si, že jsem prudič, co ostatní obtěžuje nějakou mrzutostí či otráveností...jen se toho všeho pokud možno neúčastním, a těším se, až bude za mnou to, čeho se účastnit musím.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.