jj, jaký si to uděláš . I když do vánoční atmosféry má momentálně pro mne naše staveniště daleko, chci toho do vánoc ještě hrozně moc stihnout, culím se tu dnes při odstraňování omítky z oken a broukám si koledy - jediná doba, kdy jsem Vánoce až tak nemusela byla cca doba puberty - moje máti dokázala udělat horor z jakéhokoli vybočení ze stereotypu a šůrování schodů v půl čtvrté odpoledne a vysavač 10 min před rozdáváním dárků mi pohodu prostě nepřipomínaly. Co jsem vdaná - a už je to přes 25 let - po několika rozpačitých prvních letech, kdy přijde ten zmatek, chaos, panika si je užívám pořád. Teď, když už nemáme malé děti sice jinak, ale pořád.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.