Já jsem skromná, jako zabalený dárek mi stačí kniha (dávám do emailu dárci :-D seznam, z čeho vybírat, co bych si ráda přečetla nebo vlastnila...) a třeba nějaká drobnost nebo ani ne...mě udělá radost všechno /vloni jsem dostala dalekohled, abych mohla určovat ptactvo, což mě baví,ale stejně nemám čas - s dětma venku je furt křik, všechno uletí nebo uteče.../ ALE přála bych si hlavně nějaký poukaz na pohodu (dvě batolata a jeden začínající puberťák to ale vylučují...) a zdraví všech blízkých... Jeden knižní e-shop třeba už druhým rokem posílá s knížkama poukaz na "hodiny na čtení" - to bych taky brala :-D zdá se mi to hezké a vtipné současně. Do Vánoc se ještě postěhujeme, tak bude málo času na to hezké, co k adventu patří - na to ztišení, courání pozdním odpolednem a koukáním na světýlka, chystání výzdoby, cukroví - z toho já nemívám stres, mě to moc baví! A sem tam si zajet někam na vánoční trhy je hezké... jezdíme do kláštera v Broumově nebo na KUks.. jen ten čas někde vzít
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.