| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

Re: Boršč

běžně vaříme boršč od oka, vývar z hovězího, kousku vepřového, kousku uzeného, maso obrat, na cibulový základ kořenová zelenina, brambory na kostičky, řepa (pokud mám sterilovanou, tak až na konec, pokud syrovou tak hned), zalít vývarem, nasypat koření do čajítka (pár kuliček pepře, 2 kuličky nové koření, 2 kuličky jalovec, 2 bobkové listy), uvařit, vrátit maso... na talíři přidat lžíci zakysanky... jo a když je řepa syrová, dochutím octem, příp. cukrem, máme rádi lehce sladkokyselou chuť a někdy přidávám i trochu kysaného zelí...
a někdy dělám jen zeleninovou verzi -
1 větší řepa
1 cibule
česnek
2 mrkve
1 petržel
1 pastiňák
1 malý celer
4-5 brambor
vývar (podravka)
sušené houby
všechno do hrnce, zalít vývarem nebo vodou (pak je dobré přidat podravku), zase koření do čajítka, dochutit solí, octem, cukrem
Odpovědět
Průběh diskuze (11 názorů)
Téma: Boršč Leda 15.8.2016 13:58
*Re: Boršč Senedra 15.8.2016 15:34
*Re: Boršč Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 15.8.2016 16:40
*Re: Boršč Anni&Annika 15.8.2016 16:50
**Re: Boršč libik 15.8.2016 20:56
*Re: Boršč Persepolis 15.8.2016 16:53
**Re: Boršč Anni&Annika 15.8.2016 17:49
***Re: Boršč Persepolis 16.8.2016 8:23
*Re: Boršč Leda 15.8.2016 17:34
*Re: Boršč Bouřka 15.8.2016 19:17
*Re: Boršč bono 17.8.2016 14:6

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.