Re: Typy na vaření o horkém prodlouženém víkendu
Zítra budeme na chalupě s rodinou grilovat burgery, takže teď zadělávám burgerové bulky, vařím barbecue omáčku, v troubě se dopéká kakaový švestkový chlebíček. Nadělám ještě studené omáčky, zbytek (maso, saláty) zajišťují jiní členové rodiny.
Na dnešek mám od včerejška uvařenou marseilleskou rybí polévku s rouille, jako druhý chod si se synem dáme jen rajčatový salát.
Na večer chystám fazolový salát s křenem. Kdyby se rodina tvářila estra hladově, tak z mrazáku vytáhnu a upeču kus halibuta.
Jinak mám v plánu (zatím nevím přesně, jestli budem na chalupě i spát, takže přesný rozvrh nemám): vitello tonnato, pečené nové brambory s ovčí fetou, compote de lapin, remešský slanečkový bramborový salát
Odpovědět