14.12.2014 20:33:08 Monika
Re: vánoční menu: kapr a srna
Nějak si neumím představit kapra se salátem jako "předkrm". Udělala bych to buď jako 2 hlavní chody, ať si každý vybere, příp. si dá menší porce od obojího (normálně po polévce, jestli tedy tu budete dělat) nebo rozdělila na 2 dny, příp. dala kapra jako "půlnoční pohoštění" ... Ale co vím, tak cizinci našeho smaženého kapra většinou moc neocení, není to moc dobrá ryba, jen je to tady prostě zvykem. Já bych se bez něj klidně obešla a když už, tak dala jako předkrm lososa nebo jinou "mezinárodní" rybu na přírodno, klidně s troškou salátu (taky spíš "dietnějšího" s minimem majonézy ... Ale samozřejmě jestli pro Vaši rodinu je kapr zásadní, tak asi není třeba se kvůli návštěva úplně upozadit.
Odpovědět