Re: Chuťovky na oslavu narozenin
Ahoj Gabi,
u nás vždy česnekové a tuňákové jednohubky - ohraná klasika, ale mizí dřív, než salát caprese a různé moje pokusy.
Ještě docela mají úspěch okurkové jednohubky. Salátovou okuku oloupej, ale aby bylo vidět, že byla před tím zelená:) hodně dobrý je vyšlehaná de luxe smetana ( creme fraiche?) s křenem. Čerstvým.
Svým návštěvám peču i parmezánové tyčky, 20 dkg hl mouky, 20 dkg másla, 20 dkg parmazánu.
My jsme teda prasátka, my udíme. Pořád. Pořád udíme ryby. A z uzeného lososa nebo tuňáka udělám bez práce skvělou pomazánku. Jo a na klasické české oslavě se nikdy neztatila ani kvalitní sýrová roláda apod. Já jim teď udělala koláčky s kozím sýrem a medvědím česnekem. Na řezu to byl luxus.
Odpovědět