Re: A je to - rozvod
Cimbur, změnu bych nečekala. Nevím jak dlouho jste spolu ale časem se každý člověk ukáže takový jaký je. A ve starším věku vyplouvají na povrch ty horší vlastnosti. Pokud to co popisuji já znáš, tak moje rada je utíkej co nejdřív. Mně se hodně ulevilo, odjela jsem na chatu a chtěla jsem se dát do pohody, všechno si srovnat v hlavě a pak mu odpustit a více se k tomu nevracet. Bohužel ještě jsem to nedokázala. Víš jak ty nervy byly tak dlouho napnuté a teď se teprve objevují následky toho všeho.Jsem neskutečně unavená, jen spím nebo hledím na stromy občas maluji. Ale den za dnem je to lepší. Nechci už litovat ničeho ani toho, že jsem to udělala tak pozdě. Teď se dám do pořádku a budu se snažit užít si každý den. Tak jak mi psala Aachje pořádně se nadechnu. Pokus se zapřemýšlet nad svým životem, trochu bilancuj a pak si pravdivě odpověz jestli tohle chceš žít do konce života.
Cimbur, mně hodně pomohlo když jsem se na náš život podívala tak jako bych se dívala na cizí manželství. No upřímně jsem se lekla co všechno jsem dokázala snášet. Přeji jen to nejlepší ať už se rozhodneš jakkoliv. A věř že pláč nic nevyřeší.

Odpovědět