13.2.2011 20:49:56 Klarisanek
Re: Dobrý táta, špatný manžel
Marino, rozebiras to opravdu hezky a pravdu mas v tom, ze je treba odlisit psych. tyrani od krize. Ja se porad ujistuju, ze je to jen krize, byt uz to trva dlouho a o nejaky krasny vztah plny lasky u nas nikdy moc neslo. On je manzel proste citovy imbecil, zajima ho vic realno a na nejake hlubsi citove uvahy to fakt neni. A nechci tu rozebirat proc jsem si ho teda vzala, chlapu jsem mela dost a vim, ze vetsine chlapu tato vlastnost chybi. U cteni tveho prispevku jsem si uvedomila jednu dulezitou vec: Muj prispevek mozna vyznel tak, ze ja jsem ta unavena, zdeptana a ponizena ovce. Ale musim rict, ze to neni pravda, unava z nevyspani tu jiste je, ale neni to tak hrozny, mam uklizecku, spoustu veci doma manzel automaticky dela. O mem ponizenem jednani taky nemuze byt ani rec, co se mi nelibi hned reknu, kdyz napada, tak se branim, ne hned, to se mi zda, jako by na to cekal, nejdriv mlcim, ale pak uz odpovidam a branim se, a proto to vetsinou vygraduje ve vyrval. Jsem myslim velmi sobestacna a schopna zenska, sama jsem nejdriv zrekonstruovala (vlastnima rukama) byt, potom ridila celou stavbu domu, jednala se spoustou stavaru chlapu, o vsechno doma se (bohuzel) staram ja. Takze by se mohlo zdat, ze mozna je frustrovany z me emancipovanosti, coz by nemel byt v soucasne dobe, kdy jsem na MD, driv bych to chapala, byly i doby kdy jsem vydelavala vic. Proste mi doslo, ze kdyz je zenska nesvepravna ovce, lina a nemozna, tak to svadi manzela ji deptat a naopak, kdyz je schopna a pracovita, tak to svadi manzela ji deptat. Tak si vyberte.
Odpovědět