Zdá se mi, že v mém okolí jsou mladí single muži čím dál víc konzervativní. Nedávno mi popsala jedna kamarádka svého syna asi takto: "Nechápu, proč je mladý taková konzerva. Máme spolu hezký vztah a vždycky jsem ho vychovávala liberálně a pokrokově. Teď už má dobrou práci, hodně sportuje, takže fakt nevypadá neatraktivně, ale žádnou slečnu nemá. Jeho důvodem je, že dnešní feministky nemusí. Chtěl by tradičnější partnerku." Já mám v blízké rodině mladého VŠ jako přes kopírák. Chtěl by slečnu, která není potetovaná, nosí šaty nebo sukně, a nevadilo by ji občas něco uvařit. Jsou to výjimky, nebo máte taky zkušenost ze svého okolí, že se názory na vztah mezi mladými muži a ženami rozcházejí čím dál tím víc?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.