31.8.2010 22:20:44 Alena
Re: Jít za láskou nebo zůstat u jistoty?
Děkuji moc za vaše názory, opravdu!
Děti nemáme, manžel je chtěl a chce. Ale já jsem mu řekla, že nechci zůstávat doma sama když on bude cestovat. Říkala jsem že musí přestat cestovat (cestuje kvůli práci - má opravdu dobré místo, ale to nese svou daň v podobě času). On cestovat nepřestal a asi ani nepřestane - on to má rád a asi by pak nebyl spokojený.
..
Jeden příspěvek říkal, že jsem naivní když věřím, že mě kluk kterého miluji bude milovat stále. Víte, my jsme "spolu" propojení myslí. On je dost podobný jako já v tom směru, že nepotřebuje hodně přítel. Je to intelektuálnější typ člověka. Spíš idealista a občas i naivnější. Je to dáno jeho věkem. Ale na druhou stranu je nesmírně citlivý a zodpovědný. Co mě fascinuje a občas i šokuje (někdy je úplně nechápu, ale není to v negativním slova smyslu) jsou jeho životní hodnoty - pro něj je nejdůležitější rodina a jeho země. Nechce jít do čech protože chce pomáhat své rodině a chce pomáhat lidem ve své zemi. Teď se bude připojovat i do jedné z humanitárních organizací která pomáhá lidem jeho země.
Já vím, že má dobré srdce a nepotkala jsem v životě podobného člověka jako je on. Ale bojím se. Nevím jestli nežiju v iluzi. Srdce mi říká, že ho chci a vím, že on mě chce taky. Ale on do čech prostě nepůjde protože chce věnovat energii jeho lidem. Je to hrozné ale řekl mi, že i když ho to bolí, tak, že miluje svou zemi víc než mě, víc než sebe. Není to žádný blázen, ale má svoje ideály, chce spojit biznis s pomocí lidem v jeho zemi a ani láska ke mě ho od toho neodradí.
Nevím, myslíte že čekáním něco vyřeším. Říkáte ať tomu dám ještě rok čekání, ale co pak?
Odpovědět