29.8.2010 21:04:15 Miri+L&M&K
Re: Jak jste se odhodlaly k rozvodu? Kdy byl ten okamžik?
Rozhodla jsem se, když manželovi řekl doktor, že aby mohl mít děti, musí podstoupit operaci chámovodů, že to je mechanická překážka. A on se rozhodl pro URINOTERAPII(léčení močí). Dokonce mu maminka(moje tchýně) vysadila všechny léky na astma, že ho to také vyléčí. Každé ráno a večer si dával vatové špunty namočené v moči do uší. Každé ráno a večer si dával panáka své moči. Pak prohlásila tchýně, že nejlepší je moč od těhule či od dítěte. Takže začala brát moč svému sedmiletému synovi a potírala se tím. To prohlasil manžel, že to také bude dělat. Pak jsem mu řekla, že se mi to nelíbí, že se mi hnusí mu dát i pusu

.
A když jsem se zeptala, jestli takhle chce léčit i naše děti(kdyby jsme je nakonec spolu měli), tak řekl, že ano. Že doktoři prd ví. To byla ta poslední kapka, při představě nemocného dítětě...
Tomu předcházeli i další věci...třeba mi přišla sms, že mám doma odstranit všechny lapače prachu a otřít vše mokrým hadrem...to jsem vypěnila a strhala všechny závěsy a záclony(přišla jsem k zácloně a normoš to strhla a zlomila i garnýž vzteky). Vyrvala jsem koberec zpod gauče a ze všech pokojů je sebrala. Odnosila jsem to do popelnic. Ze všech polic jsem vše nacpala do beden a dala do jedné místnosti...to koukal a řekl, že to jsem až tak nemusela.
Nebo jsme měli dom. práci(kovová galanterie). Napichovali jsme tenkrát jehly na platíčka takovým strojem. Manžel dostal astm.záchvat a chtěl abych mu masírovala nohu(jeden bod). Tak jsem s křivým obličejem šla a on, že to musim s láskou, že to nemá cenu. Nakonec zavolal maminku(bylo 22,30h) a ona mu to přijela namasíroval. Když viděla jehli, tak řekla, že rozbodávaji duši, to samé špičaté listy na kytkách apod. a že by jsme to mít doma neměli. Druhý den to manžel bez mého vědomí odvezl a dom. práci zrušil. A to bych mohla pokračovat do nekonečna, mohla bych napsat telenovelu. To trvalo skoro rok.
Odpovědět