tisk-hlavicka

Hovězí Stroganov

3.4.2000 Radana Chybová 5 názorů

Sváteční lahůdka.

Nejprve si připravíme omáčku:Dvě větší cibule rozkájíme na polokroužky,které zvolna opečeme na másle dozlatova.Zaprášíme moukou a zalijeme 1/4 l hovězího vývaru.Zvolna provaříme.Přidáme 100 g dušených žampionů,2 nakrájené kyselé okurky,nakrájené oloupané rajče a lžíci hořčice.Nakonec vmícháme trochu kyselé smetany pro zjemnění.

500 g mladé roštěnky nakrájíme na nudličky a rychle na troše tuku opečeme tak,aby byly uvnitř růžové-víc ne ,chutnaly by jako hovězí useň.Vložíme do omáčky a podáváme s rýží nebo hranolky.

Názory k článku (5 názorů)
Stroganov! :-) Zdenka, vdaná 5.4.2000 9:33
I my známe hovězíb Stroganov (ale jinak) Marcela 26.11.2000 0:23
*Re: I my známe hovězíb Stroganov (ale ... Mája 12.10.2005 12:39
žampiony ne! Lukas Nowak 26.8.2007 15:8
*Re: žampiony ne! Edita 16.3.2009 10:25




Vyhledávání článků podle věku

Seriály

Vývojové tabulky

Těhotenství

Dítě


Zajimavé odkazy:
Předporodní kurzy   |   Najděte rýmy na slovo a napište báseň.