(26.11.2000 0:23:20) Hovězí maso nakrájené na kousky naložíme na noc do marinády - kečup a hořčice v poměru 2:1. Druhý den dáme do papiňáku a doměka dusíme (příp. podléváme vodou). Hotové podáváme s hranolky a tatarkou. Pro děti to není zrovna nejzdravější, ale jako slavnostní oběd pro "starší" sešlost vřele doporučuji.
(12.10.2005 12:39:49) Prosím, nezlobte se, ale do hovězího "stroganov" patří okurka, žampiony, smetana a někdo dává i na malinké kousky pokrájenou klobásku, tohle, co uvádíte Vy je spíš dušené hovězí s hořčicí. Ale jiný kraj, jiný mrav.
(16.3.2009 10:25:53) No nevim jak u Vas, ale tady ve Svycarsku Stroganov jedine s zampiony a kapii.. Maso rozhodne jen lechce opect.. jinak bude gumove a tvrde.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.