| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Hovězí Stroganov

 Příspěvky 15 z 5 
Edita
  • 
16.3.2009 10:25:53
No nevim jak u Vas, ale tady ve Svycarsku Stroganov jedine s zampiony a kapii..
Maso rozhodne jen lechce opect.. jinak bude gumove a tvrde.
Lukas Nowak
  • 
26.8.2007 15:08:34
Do Stroganova žampiony, ani jiné houby v žádném případě nepatří!
Mája
  • 
12.10.2005 12:39:49
Prosím, nezlobte se, ale do hovězího "stroganov" patří okurka, žampiony, smetana a někdo dává i na malinké kousky pokrájenou klobásku, tohle, co uvádíte Vy je spíš dušené hovězí s hořčicí. Ale jiný kraj, jiný mrav.
  • 
26.11.2000 0:23:20
Hovězí maso nakrájené na kousky naložíme na noc do marinády - kečup a hořčice v poměru 2:1.
Druhý den dáme do papiňáku a doměka dusíme (příp. podléváme vodou).
Hotové podáváme s hranolky a tatarkou.
Pro děti to není zrovna nejzdravější, ale jako slavnostní oběd pro "starší" sešlost vřele doporučuji.
  • 
5.4.2000 9:33:00
Tak tohle dnes jiste uvařím :-) To musí být mňamka jako HROM :-)díky za nápad.
 Příspěvky 15 z 5 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.