| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 45174  [Dalších 45144 >>]
Ingrida 39092

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ranko

31.8.2006 14:13:37
Zamestnávam medzi čítaním Adamka, už navytahoval, čo sa len dalo.
Ditu- ked bude seminár v poob. hodinách a na týžden, tak si moja maminka zoberie dov. Inak sa nejako s MM budeme musiet prestriedat. Je to fakt tazke, zatial však este neviem presne terminy, takze je to este vo hviezdach.
Tiež mám rada vianočne a veru dnes by som si na večer asi aj jednu zapálila:) MM v službe, tak si urobím večer pre seba:)

Johanka- nevýdaný luxus len jedno dietko na doobedie, verím, že si ho budeš náležite užívat a načerpavat energiu na poobedie, ked sa bude domácnost postupne zaplnat. Obdivujem Ta ako to zvladas, niekedy mam dost len z A.

idem dat A. jest a ideme von. Schovava sa za kreslo a ma radost, ked ho najdem:), akurat je to dost narocne tuknem dve slova a objavujem syna:))))))

pekné poobedie všetkým a večer možno dopísania:)

Romi- to je pech, že Kristiánek ochorel, ale snad to rychlo prejde a nebude to nič važnejšie.
Ditu a 2 cácorky 41714

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ranko

31.8.2006 13:55:47
Natálko, ještě jak jsi psala o těch vůních do aromalampy....já mám nejraději opium a antitabák, ale záleží od jakého výrobce, no a pak miluju ty vánoční vůně...ehm, na ty je ale zatím ještě brzy....:-). Jinak mám taky problémy něco vybrat v obchodě, pak už se mi ty vůně smíchají a nic nového mě neosloví...
Johanka6 43352

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ranko

31.8.2006 13:41:19
Tak se mi taky probudil Niky. Mimo jiné si už stoupá bez držení a včera jsem objevila další 7.zub.

Do školy letos půjdou 4 - Flo do 1., Dami do 4., Carol do 6. a Bernáš nastupuje na 6tiletý gympl. Takže vlastně 3 děti začínají na nové škole - bude to náročné. Giuli bude pokračovat ve školce - naštěstí se mu tam moc líbí a od konce loňského školního roku tam i spí. Tanže budu mít dopoledne jenom Nikýska a budu si to patřičně užívat.

(Niky teď sundavá věci z mého psacího stolu - postaví se, natáhne jak Dlouhý a ručičkama jak chapadýlkama šátrá po stole, co by uchopil a hodil na podlahu. Má moc hezký růžový svetřík - druhá věc, co mi zbyla z loňského léta :o), tak se na něj ani nemůžu zlobit :o))
Ditu a 2 cácorky 41714

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ranko

31.8.2006 13:22:07
Natálko, my ty spodní taky měli v poho, skoro jsme o nic ani nevěděli, ale ty horní nám dávají zabrat, teplotu sice nemá, ale pořád si dásničky něčím drbe a často fňuká ze spaní....no ale už je to na spadnutí :-)
Co tvoje semináře a hlídání?
Ingrida 39092

Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ranko

31.8.2006 13:18:46

Ditu- to ma mrzí, že Anýskovi ide ten zúbok, tak dlho. Mám pocit, že A. spodné zúbky vyšli rýchlo, ale horné sa predierali 3 týždne a naposledy mal mierne zvýšenú TT. Teraz má 6 zubov vonku, tak čakáme dalšie. predvčerom som A. kupila riadnu detsku zubnu kefku a spolu si umývali zubky. Doteraz si tú z DM len tak ozuzlaval a vzdy sa mu pačilo, ako si umývam zuby, takže to už davnejšie odkukal a teraz ma napodobnuje. Akurat musim ist na zubne, mudra mi nikoho nevedela poradit, takze pojdem skusit do FN na stomatochirurgiu a uvidim či nas zoberu
Ditu a 2 cácorky 41714

Re: Re: Re: Dobré ranko

31.8.2006 13:09:52
Natálko, okna jsou skvělá....sice máme ještě vybourané parapety a kytky mám všude po zemi, ale snad to přežijí, hlavně, že nám sem neprší a nefouká....:-)
Ingrida 39092

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ranko

31.8.2006 13:07:24
Johanka- tak to máme rovnaký pocit:) od rána nemám práve najlepšiu náladu a ked pozriem z okna, škoda písat. Konáre stromov pod oknom, len tak poletuju, ten vietor ma štve najviac. Trošku som mimo, kolko má školopovinných detí? Preriedi sa Ti trošinku počet od září s kým budeš doma:)
Ditu a 2 cácorky 41714

Re: Re: Re: Re: Dobré ranko

31.8.2006 13:05:56
Tak jsem si uvařila kávu a vzpomněla jsem si, že jsem vlastně dnes ani neobědovala, tak jsem na rychlo udělala smažáčka a už jsem tu :-)
Natálko,jj, Any spí - nebo alespoň je tam v ložnici potichu, tak si myslím, že spí :-). No zub nás trápí pořád, už asi tři týdny k ní v noci často vstáváme, ale asi jsem si zvykla nebo co, už mi to ani nepřijde, jen mi jí je líto, no ale snad už se brzy provrtá a bude líp....ehm no pak vlastně budou dalši a další zuby, takže zase bude po klidu :-)). No s tou kombinézkou ještě uvidím, jestli se mi nějaká bude líbit, tak jdu do ni :-). Stějně to ale bude s tím zimním oblíkáním horor, budu mít pořád strach, že je malé zima, že je málo oblečená :-))

Johanko ahóóój, to je dobře, že sis dovču užila :-). Ze špatné nálady si nic nedělej, to počasí fakt působí depresivně. Taky mi přijde, že už ani hezky nebude a bude jen takový ošklivý dlouhý podzim a pak zase zima....jsem teda optimitka, co? Místo abych tě povzbudila....neboj, zítra i v sobotu má být líp...
Johanka6 43352

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ranko

31.8.2006 12:55:40
Já si tentokrát dávám jen instantní kávičku (ale dobrou!) - není to tak složité na přípravu a já jsem zase dnas nějaká přešlá. To bude určitě počasím! Je to děs! Kéž by se vrátily ty tropy, to by mi vůbec nevadilo. Ale toto!!!
Ingrida 39092

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ranko

31.8.2006 12:54:26
Ditu- ja som ešte rozmýšlala, že práve kombinéza by mi bola lepšia, práve, koli tým obchodom, že ked tam vlezeiem, dam mu ju dole a podtým bude mat niečo jemnejšie. Ale zateplené nohavice budem kupovatk tej bunde. No som zvedava, co budu mat a ako to poriešim. Anýsek spinká? Ako ste pokročili s oknami?
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 45174  [Dalších 45144 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.