| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 45174  [Dalších 45154 >>]
Meaculpa 33933

Teplej bonz z Therapy:))

31.8.2006 18:23:38
Zdar!

Bylo to skvělý!!! Všechno!!! Děti i maminky!!! A kdo nedorazil, ať si rve vlasy:))!!!

Ještě ve dvanáct jsem se líbala s mísou:)) a myslela jsem si, že nedorazím... Ale pak mi bylo dobře, takže jsme vyrazily (přišly jsme později jen o třičtvrtě hodinu) a fakt toho nelituju!!! Páč to bylo skvělý!!!

Akorát mně zkrušilo:)), že Jena není komunikativní - ostatní dětičky si spolu hrály (no, hrály - třeba Ondra od Vavjan tahal za vlásky Petrušku od maminky Berry - hehe, sem to bonzla):)) a Jena se držela jen mě a nic. Tichá princezna a nekomunikativní!!! Tak jsme se s Vav shodly, že to bude tím, že s Jený nechodíme mezi děti. (Chodíme do společnosti hodně, ale tam jsou jen dospěláci). Tak jsem zvědavá, jak bude reagovat na děti po tom, co začne chodit do jesliček…

Hele, a eště mám jeden teplej bonz:))... Ondra - od Vavjan má záchvaty smíchu (nakažlivýho) a dělá íííííííííí (velice hlasitě), až jsem musela usměrnit maminku Vavjan, ať s tím dítětem něco dělá jako teda, páč toto nejde:))... (to je vtip - aby jste se mně nelekly, že jako usměrňuju maminky radostně ječících dětí):))...

A pak teda!!! Beruška Petra má tááák dlouhý vlasy!!! Já nad ní slintala a hladila jsem si je... Měla culíky, ale ne tak ledajaký!!! Obrovský culíky z dlouhatánskejch vlásků!!! Fakt paráda!!! A když se malá Petra směje, tak má ďolíčky ve tvářičkách a to je tuze krásný!!! A když byla u maminky v šátku, tak na Václaváku všechny kolemjdoucí pozdravila, zamávala jim:))!!! S maminkou Berry (zdravím Berry) jsem si krásně poklafala na cestě na metro!!!

Jo a Lekli!!! Tak ta mne překvapila, že nejni zas tak veliká (páč na fotkách mi připadala velikánská). To je asi tím, že je hubená:)). Lekli má krásnej hlas, to mně na ní zaujalo!!! A je to usměvavá ženská pohodová!!! A její syn Ondra je obrovskej!!! Fakt velikánskej (prej osmdestát čísel má!!!) A když mě poprvé viděl, tak mu vypadl dudel a začal se řehnit, tak tím si mne získal:))!!! A ta drobná Lekli s velikánem Ondrou dělala cviky!!! To musí mít Lekli svaly:))!!!

A pak tam byli Botobiovi... Nemůžu uvěřit, že Botobi není sedmnáct, páč tak vypadá!!! Má novou barvu vlasů a sekne jí to!!! A byla moc fajn a já vím, jak se bude jmenovat jejich další synek (páč oni Botobiovi, jeslti to nevíte - hehe, všechno to tu za tepla pěkně vyzvoním - budou mít tři syny a ti jim budou běhat na zahradě). Theo je celá maminka - oči, výraz obličeje. Synek ujížděl na křupkách:)) a na mlíku, až mu teklo po bradě:)) a pak chtěl spát a tak šli domů...

A pak tam byla moje příbuzná Januárka:))!!! A (pro ty, které byli na květnovém srazu) tentokrát byl Kubík v šátku jen chvíli a nespal:))!!! A shodly jsme se, že Kubík vypadá o hóóódně starší - Botobi mi chtěla vnutit to, že kdyby byl o metr vyšší, že by mu klidně řekla šestnáct - to jsem jí teda neodkejvala:))... Ale fakt vypadá starší. Je to krásnej, takovej jemnej klučík!!! A jedl polystyren (to jídlo, ne věc):)), což zkusíme dát Jený taky:))!!!

Jo a ještě mě něco totálně fascinovalo!!! Perta Nicol snědla za celou dobu malou (tu nejmenší) sklínku brokolice!!! A že prej jí to stačí mnohdy i celej den a že Berry celej den kojí!!! A to teda Petruška nevypadá podvyživeně!!! A mezitím, co Petruška uzobávala miniporcičky z minilžičičky se Jena cpala tou velikou sklínkou a celou jí snědla a do pusy jídlo dostávala na lžičce, kde byla (proti Petruščiným miniporcičkám) neskutečná dávka jídla!!! Ty jo, ty děti jsou fakt divný:))!!!

Therapy je fakt fajn!!! Číšníci příjemní!!! Takže výroční sraz by tam byl super!!!

Mno a já jdu dnes ještě na ten koncert na Střelák a moc se těším!!!

Tak to už je ode mne vše, přišla osoba mužského pohlaví (to jako Janek), bude hlídat Jenu, zatím co já si budu užívat MS (spolykala jsem tři Ibalginy dneska):(( a Sto zvířat na Střeláku.

Pa M.
Marky+Štěpán10/05+Ondřej05/08 27106

Re: Re: pro Páju k dnešnímu svátku

31.8.2006 18:20:00
Taky se se Stepanem pripojujeme k prani. Hodne dobrutek :-))
P.A.V.K.A. TYM 13163

Re: pro Páju k dnešnímu svátku

31.8.2006 18:07:46
Paji take se pridavame vse nej k Tvemu dnesnimu svatecku. At delas rodicum porad velkou radost, ale taky nekdy zazlob.... :D at o Tobe vedi.
Veru+P&K 28089

Re: pro Páju k dnešnímu svátku

31.8.2006 17:46:05
Ditu, Natálko, děkujeme:-)))
No oslavit to půjdu já sama... Dneska jdu na véču s kolegama z práce, tak si dám něco dobrého na oslavu.. Hihihi

Teď zrovna píšu manžovi, jak připraví večer Pavlíně kaši..))

Fajn, že se srazík vydařil a těším se na fotečky.:-)))
Marky+Štěpán10/05+Ondřej05/08 27106

Re: Re: Re: Hojda

31.8.2006 17:37:20
Ahoj. To je fajn, ze jste si to v kavarne vsichni uzili.

S tim uverem se to na muj vkus dost tahne. Uz to schvaluji 2. tyden, ale snad do stredy by to mohlo byt OK. Dum uz mame pripraveny k predani. :-)
Ditu a 2 cácorky 41714

Re: Re: Hojda

31.8.2006 17:05:52
Tak to se večer mrknu na fotky, už se těším :-)
Ditu a 2 cácorky 41714

Re: Hojda

31.8.2006 17:05:28
Ahojda Jitu, už jsi tu dlouho nebyla, měla jsi hodně práce? Co Tedík, jaké dělá pokroky? U nás nic převratného, snažíme si stoupat v postýlce, ale jsme omlácený o všechny šprušle (teda já ne, Anežka) :-)
Bóďa+Theo 10/05+Oliver 9/08 26863

Re: Hojda

31.8.2006 16:48:12
tak hlásím, že srazík proběhl - a v hojném počtu :)))
vavjan s ondrou, januárka s kubíkem, lekli s ondrou, berry s petruškou, mea s jenůfou a my dva!
fotky budou!
bylo to fajn a už jsme to tam okoukly i na ten říjnovej sraz a rovnou zamluvily...vavjan to vyfotila, tak hodí fotéčku...
JITKA+Heda4/04&Teodor9/05 12039

Hojda

31.8.2006 15:26:53
holky, jdu s vámi dát po dlouhé době kafíčko. Co nového?
Ingrida 39092

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ranko

31.8.2006 14:21:46
inak som investovala do odsavacky na vysavac, boj pri odsavaní nosa sme obaja psychicky nezvladali a bol to vždy boj, teraz je to fain.
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 45174  [Dalších 45154 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.