| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
 Názory 110 z 45174  [Dalších 45164 >>]
falmarka 15744

Ahoj před ulehnutím

31.8.2006 22:31:32
Jdu nakouknout, co nového a také popřát malé Pavlínce a teď nevím, jestli i Pavce (nevím zda jsi Pavla nebo Pavlína) vše nejlepší k svátku.

Koukám, že srazík se vydařil. Malá Petra má opravdu páčo. Leckterá jí můžeme závidět. Škoda, že ani toho narozeninového se nebudu moci zúčastnit. Bohužel v pondělí a středu mám školu, takže nemůžu za vámi.

Trocha foteček z dneška, aby jste viděli, jaké to je, když jsou moje dvě děti moc dlouho potichoučku, tak jsem je našla s vykramovanými veškerými igelitkami. Ani jsem netušila, jaké historické kousky vlastním.



Takhle jsme se museli vyoblíkat, páčto tady byla dneska zima jak blázen.



Jo a troška plavání. Zítra mám nažhavený foťák a musím nějakou pořádnou ulovit. Chodíme už od pondělí a zatím se nám nepodařil pořádný záběr.



Tak dobrou noc.
Romi+K.10/05+M1/10 12383

Re: Re: bryvecir

31.8.2006 22:21:16
Ahojky, tak koukám, že srazík se opravdu vydařil. Moc mě mrzí, že jsem nemohla jít ale Kristiánek je chudiknka celej usoplenej, teče mu z očí a z nosu, odpoledne měl 38,3 po odečtení. Je mi ho chudinky líto.

Je bezva, že jste si to hezky užili. Doufám, že brzy bude další srazík, na který se už dostavíme.

Berry potěšila mě hláška Mey, že skoro pořád kojíš. A já měla pořád výčitky svědomí, že Kristiánek nic jinýho nechce. Tak až zase začnu plašit tak mě uzemni, ju. Díky

Pet posílám pofoukáníčko na bolavou hlavu děravou....o)))) (si dělám srandu, tu mám spíš já)

Vavjan 39727

Re: Re: Re: bryvecir

31.8.2006 21:54:04
tak my taky dorazili domů spící, Ondra usnul ještě na zastávce tramvaje. Bylo to fajn, děti i maminky byly super !!! Fotky jsem vložila. Já jsem byla unešená z Petruščiných vlásků (Berry se doufám nebude zlobit, když jsem jedno foto vložím), Jenůfka měla krásně sladěný komplet - sponka do vlasů, tričko a pásek v kalhotech měli stejný motiv !!! prostě dokonalost sama, Ondra od Lekli je opravdu kus chlapa a má krásný tmavý kukadla, Kubík od Januárky má krásný blonďatý vlásky a moc hezký výraz v obličeji a Tedík se umí nádherně mračit, když si člověka poprvé prohlíží a zároveň se umí i krásně smát, tedy když se mu člověk líbí a na mě se mračil, ale i smál. Jinak Botobi byl taky pěkně sladěná, skoro jako Jenůfka - vlasy, šálku a boty měla v jednom odstínu, frajerka :-)))



Meo, jako vždy úžasný popis, přeju Ti ať je Ti co nejdříve lépe a hnusné bolesti Tě opustí. Určitě půjdeš na jinej stejně dobrej koncert, dneska by Ti tam byla stejně zima (pokus o útěchu :-)))

Prohlídli jsme si salonek v Therapy, je velký dost, nábytek by nám přizpůsobili jak bychom si řekli, jediná nevýhoda, jak jsme se shodli, je dlažba na zemi, ale to by se dalo vyřešit tím, že bychom si každá vzala deku nebo nějakou podložku a dítkám bychom na místě vytvořili hrací prostor, ale to je ještě dost času se domluvit. Vkládám foto pro info.

Meaculpa 33933

Re: Re: bryvecir

31.8.2006 21:22:19
Tak jsem nikam nešla:((. Páč mi začaly solidní křeče v podbřišku a další Ibalgin...mno, ten už jsem si nechtěla vzít, páč jsem si ho brala po příchodu domů a to bych fakt už byla zfetovaná... Nehledě na to, že kojím (už tak - tři Ibalginy jsou myslím až až):((... Tak jsem si šla lehnout, Jan si hrál s Jený, pak jí vykoupal, nakrmil, udělal Sunar do postýlky a uložil ji. Já jsem spala jako špalek. Před chvílí jsem vstala (kam asi vedou první kroky? Ano, k PC - to už je sakra závislost):)). Půjdu do vany a budu si na vaječníky pouštět vařicí vodu (to mi moc pomáhá, alespoň na chvíli). A mrzí mne, že jsem nešla na koncert, páč jsem se těšila na ty lidi a na Sto zvířat jsem se taky těšila... Tak jindy, no... Pak musím pracovat, jsem ve skluzu a pak ještě musím dopsat mejly... Takže takhle u nás:))...

Zatím pa a kdybych už se neobjevila, tak přeju Pihulína Ouhu!

M.
Ditu a 2 cácorky 41714

Re: bryvecir

31.8.2006 20:14:21
Ahojda Pet, poslala jsem ti mejlíka....doufám, že se ráno probudíš a po migréně už nebude ani vidu ani slechu...
janina74+Ani05+Hany09 34794

Re: bryvecir

31.8.2006 20:08:55
Ahojky, tady je to teda samy lazar. Holky, co v te mise hledate:-)))Ale ne fuj, vubec vam to samozrejme nepreju a drzim palce, at to prejde.

Srazik musel byt super, porad me mrzi, ze jsme nesly, stejne to nakonec u nas dopadlo uplne jinak. Ve Vesmirne jsme nebyli, jelikoz jsem taky obhlizela zachodovou misu, ale z jineho pohledu...No vlastne jsem do ni vubec nekoukala. No, nebudu to popisovat, ale rezervaci ve Vesmirne jsme zrusili a byla jsem jen na miniprochazce po Modranech, mame tu spousty zelene.A sama, chlap sliboval, jak chce byt s nami...No nic, jeho skoda, on jde do prace a neuvidi Anicku kazdy den a to o hodne prijde.

Byly jsme s Anou koupit super krasne a levne ponozky, ktere ji dokonce vydrzi na noze-mame je v modre, zelene, ruzove, tmave zelene a cervene a ve trech velkikostech, jsem jimi uplne okouzlena. No a pak jsem nakoupila nejake biopotraviny v DM, napr. cervenou cocku a chystam se udelat cockovy gulas podle jejich receptu.

Tak Petruska pekne papa brokolici, ta se u nas nepapa, ale ani se tak moc nekoji(max.6x-pocitam i noce-to tak 2x, nekdy i 3x, zbytek pres den). Ale ja vim, Berry to psala. Jsou dobry, holky. My jsme dnes objevili dobrou fintu, tedy manzel. Normalne zacal Anicce ujidat obed a ona na nej divne koukala, ja jsem domyslela to, ze jsem ji dala jinou lzicku a ona pak bez reci vsechno snedla. Jsem zvedava, jestli finta zabere i zitra. Bylo by to tedy moc fajn.

Nausnice jsem uz promyslela, nedam ji je. Az me to nekdy zase chytne, dam ji je treba nastrelit, ale nemam odvahu slyset jeji sileny rev, ona ted, kdyz se ji neco stane, dost priserne jeci a hodne se pere. Se sestrickou se sice neprala, ale ona ji taky nic nedelala, jen to zkousela pridrzet ji ruce. Kdyz ji vytiram nosik vincentkou, rve se jak kun.

Vavjan, jo jo, jiste rozdily mezi Ondrou a Anickou jsou:-)))Ale mezi Jenufkou a Ondrou jiste taky, vid?

Na dalsi srazik se moc tesime, 18.10. mame zapsano a rezervovano a kdyz bude nejaky driv, prijdeme rady taky.

Adelka se vlastzne pozitri vdava, je to tak?

Pet, mohou se fotky posilat do dnesni pulnoci???Hruza, stale nemam uplne pripraveno, ale pritom se zucastnit chci:-)))

pet & nany 9/05 & maxik 9/07 29399

bryvecir

31.8.2006 19:51:27
bryvecir devcata,

koukam, ze se srazik vydaril, to je dobre :-) a mea to krasne vylicila, takze jsem si udelala uplne realnou predstavu o vsech zucastnenych :-)

se tesim na dalsi dostavenicko...to uz se snad s nany ukazem...

ja mela mit dneska navstevu, ale musela jsem to zrusit, pac me zase chytla migrena...bylo mi na zvraceni (meo, taky jsem obhlizela zachodovou misu) a k tomu ta uuuuukrutna bolest hlavy...ted uz je to o chlup lepsi, ale to jsem musela slupnout aspon jeden panadol, a jeste jeden pred spanim si slupnu....des bes...:-(

lekli + Ondrášek 25.10. 35183

Re: Re: Re: Teplej bonz z Therapy:))

31.8.2006 19:30:18
Také jsme v pořádku dorazili ze srazu, bývala bych zůstala déle, ale Ondra se dožadoval svého odpoledního spánku tak silně, že jsem ho tam nemohla déle držet...jen, co jsme vyjeli z restaurace, tak to zalomil...ve vlaku ani nemukl, cestou z nádraží domů jen ležel a koukal...po dnešku toho má plný kecky a to se vezl, co mám pak říkat já :-)))

Mea to popsala jako vždy grandiózně a trefně :-))), ještě přidám jeden svůj poznatek...Botobi a Vavjan jsou pěkně ukecaný ženský a byla jich plná místnost (samozřejmě jen v tom dobrém :-) a působí na mě mnohem "odvázaněji", než se na diskuzi jeví.

Moc jsem toho nenafotila, ale i to málo se pokusím během dneška zpracovat a dát do deníčku.

Bóďa+Theo 10/05+Oliver 9/08 26863

Re: Re: Teplej bonz z Therapy:))

31.8.2006 18:55:20
meo, popsala jsi to výstižně!!!

takže mea a Jenůfka??? nádherný holky, jako sestřičky. mee to slušelo, nikdo se nelekl, to svinstvo na obličeji (jak tomu říká mea) není skoro vidět, nikdo si toho nevšimne neb musí obdivovat ty její krásný vlasy :)))
Jence to moc seklo, frajerka už zamalinkata :) je pěknej jedlík, ale není to na ní vidět!!! princezna :)

meo, držím palečky, ať to doma překonáte, byla by škoda rozpustit tu vaší báječnou rodinku!!! ráda si o vás čtu :)))

a posílej tipy na další jména, jsem zvědavá!!!!!!!!!!!! mužovi hned nadhodím, jsem napnutá, co na to řekne...
Marky+Štěpán10/05+Ondřej05/08 27106

Re: Teplej bonz z Therapy:))

31.8.2006 18:32:44
Meo, seš boží :-)))))
 Názory 110 z 45174  [Dalších 45164 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.