| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 25933  [Dalších 25893 >>]
*Kate*+ dve holky 05+08 50403
7.4.2013 23:55:12
jedna z poslední doby, narozeninová oslava kamarádky....holky byly za berušky :-)

jo a jak vidíte, zuza má od podzima brýle....

*Kate*+ dve holky 05+08 50403
7.4.2013 23:47:16
ahoj,

snažila jsem se vložit fotku do alba, ale nějak se mi to nedaří...prostě tam není to tlačitko přidat fotku, bez kterého to jaksi nejde...asi to vložím rovnou sem a bude :-)
ad očkování....zuza očkování na pětileté dostala a neměla naprosto žádnou reakci, nebyla unavená, nic jí nebolelo...ale nevím, jestli to je nějaké měřítko...jí nebylo nikdy po žádném očkování nic :-)

u nás je novinka, že jsem momentálně s dětma doma, protože jsem na podzim přišla o práci. firma radikálně osekala zaměstnance a já byla ta "šťastná", která dostala výpověď. sehnat práci na částečný úvazek je dost těžké ~:( ale nepropadám beznaději, ono se to nějak poddá. beru to jako výzvu dělat konečně něco co mě bude opravdu bavit a co bude mít třeba i nějaký smysl. v práci mě to stejně akorát štvalo, ale při podmínkách, které jsem tam měla bych byla naprostý cvok, kdybych odešla sama ~f~ asi to tak mělo být. momentálně si pobytu doma užívám, děti jsou spokojené a manžel to taky nijak zásadně neřeší....~2~
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 65307
5.4.2013 20:17:41
Ahojíík holky!!

taky mrknu a já mám teď relativně čásek,ale za necelý 3 měsíce mi ten čásek a klídeček zmizí,mrknu a hodím fotečku Miušky a z dneška mám i fotečku malého v bříšku:-)
Jinak Miuška je taky všude,je jí plno ,má pubertu ,kterou si nedokážu ani vysvětlit:-))pusu nezavře a je drzá a odmlouvá,dělá držky nemusím snad pokračovat:-)

Jinak její anemie je zatím v normě,bohůžel nás taky čeká půlroční ježdění do Motola na hematologii ,ale co se dá dělat,až se narodí malej tak to bude i sním.Ale třea bude naprosto zdravý!!!

jinak TP se mi blíží a moooc se těšíme na brášku moc hodně!

Kozovko Miuška taky měla menší odklad očkování byla furt nemocná a tak asi s dvouměsíční zpožděním jsem se konečně dostal k tomu aby to měla za sebou.reakce žádná!!
zdenula78+Ráďa06/05+Vanda01/08 61826
5.4.2013 16:30:23
Ahoj holky, pamatujete si ještě vůbec na mě??? ~j~

Věrko, díky za odkaz, možná se taky dokopu a vložím nějakou fotku. Mmch - pořád si pamatuju, jak jsi jednou řekla, že v roce 2013 přibude do vaší rodiny další mimčo? Neplánujete? Nebo už pna něm pracujete?

Kloko, máš hezké dětičky. Už ses vrátila někam do práce? Moc se v tom neorientuju, ale mám pocit, žes překládala.

U nás vše relativně OK, Radeček je zdravý, každý půlrok chodíme na kontroly na onkologii do Brna. Ťukám, snad se nemoc nevrátí.
Vanda je ..... no totální "kozo - kozoroh". Nevím, jak u vás, ale zlatí chlapci. Radek je proti naší Vandě moc poslušný a hodný. Snad si to vybírá teď a v pubertě bude zlatá.....~:-D
Kozovka+Verča 8/04+Tom 1/08 56775
3.4.2013 20:56:01
Ahoj,
tak jsem také po delší době hodně letecky mrkla na fotky.
No uvidím jak vše budu stíhat,snad se během tohoto nebo příštího týdne zadaří a něco vložím :-)
Malý dotaz=už máte všechny děti očkované (viz 5letá prohlídka)??
Měli jste nějaké reakce??Je to myslím jen klasické přeočkování.

My jsme byli nemocní tak jsme museli čekat až bude relativně ok a to jsem teprve teď a nevím na jak dlouho :-(
Kloka + 3 63919
3.4.2013 8:19:58
Ahoj holky!
Věrko, dík za odkaz! Nějak mě to dnes po ránu ponouklo a když už jsem se do našeho prastarého deníčku dostala, vložila jsem tam nějakou tu aktuální fotku. Přidáte se? Což takhle udělat novou přehlídku našich miminek ;-)
VěrkaS + 3♂ 69905
2.4.2013 22:42:33
Nevím, jestli to bude fungovat, ale zkus tenhle odkaz na ledňáčky:

http://rodina.cz/scripts/album/album.asp?f_id=11613
Soňa
  • 
8.3.2013 20:18:42
zdarec ženský!!!!!!!!!!!

já bych vás tak ráda viděla!!! Hned bych někam vyrazila na víkend.... :-) Kamkoliv a kdykoliv......................... POJEĎTE!!!!!!!

Peti, to je super, že budete mít chlapečka. GRATULUJU!!!!!!!!!!!!!!!! A napiš - sona.svec@seznam.cz

Ráda bych se dostala do našeho alba, ale už fakt nevím jak na to. Poradíte mi, prosím!!!!!


U nás všechno OK. já chodím do práce. 4x týdně se vracím kolem 18hod a jeden den mám do 13hod. Takže je všechno na Markovi, kterej má každej den v práci do 15hod. Všechno zvládá, je úžasnej... a mě to v práci strašně baví, takže jsu spokojená. Markovi sice někdy vadí, že jsu pořád pryč, ale nedá se nic dělat.

Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 65307
11.2.2013 17:03:57
Ahojíík holky
je fajn že jste zavítali a trochu o sobě někteří dali vědět!!

jak čtu tak koukám ,že každá má nějakou tu starost s prckem ,snad to bude vše dobréé.
My byli v lednu opět v Motole a krev byla ted lepší což jsem v relativním klidu,pan dr,nás bude chtít vidět jednou za půl roku vždy na krvi,ale manža si pamatuje že když byl malý tak jednou byla krev lepší podruhý horší hold to musím přijmout tak jak to je.
Už jsme to tak i trochu v sobě vstřebala ,že nám to ten život bude trochu komplikovat.S tím až se mimčo narodí tak budem jezdit i s ním,nedokážu si to přdstavit ted jsme tam strávili 6hodin , že tam budu se dvěma dětma a jedno malý~a~..

Jinak pozitivní zprávičky,miminko je zdravé ,roste a já sním~t~~t~ půlku mám za sebou a čekáme KLUKA~j~tak je Miuška štastná ,že bude mít brášku,je to dáblík nepamatuji aby Miuška takto v bříšku řádila,zato řádí ted takže by ch ted měla očekávat klidné mimí~y~,at je to živel hlavně atje zdravý!!Těhu je trochů jiný než s amlou asi tak rychle nerostu ,ale jizva bolíí a tak jse zvědavá jak nakonec půjde prcek ven!!!!

Lednáčkům všem zdravíčko a krásné narozeniny !!!!~x~
Věrka a 3 kluci 4801
8.2.2013 21:28:54
Ahoj Peti, tak to je Kubík stejně velkej jako Maty. Možná, že Maty má trochu míň ;-) Ale já jsem zvyklá už od Vítka. Maty prostě jen potvrzuje, že je Vítkův bratr... naštěstí jsou oba zdraví. Držím palce, aby to bylo stejné i u Kubíka (myslím, že bude).
Je mi líto, když čtu, jak jsou děti teď nemocní. Já to nechci vůbec zakřiknout, ale kluci nebyli nemocný už ani nepamatuju. Maty co je ve školce (už druhým rokem), tak ještě nestonal. Nechápu to - ani jeden z kluků ve školce nebyl nijak zvlášť nemocnej. Vítek jednou a Honzík asi 2x ... a vždy bez antibiotik...
Tak ledňáčci - buďte brzy všichni fit!
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 25933  [Dalších 25893 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.