| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Co dělat, když se dítě udeří do hlavy

 Příspěvky 110 z 12 [Dalších 2 >>]
Vopršálková Štěpánka
25.6.2018 12:53:53
Strčte své dítě na kněžskodvorkou v ČB, tam se jistě brzy uzdraví (né, neuzdraví) Good luck.~b~~b~
fifulilinka
31.8.2012 13:01:43
Dcerka se ťukla do hlavy, když jí byly dva roky, hned jsem šla k lékařce, jestli nemá otřes mozku, tak jsem ji dva dny pozorovala a všechno bylo v pořádku. Teď když mám nějakou starost, tak se poradím na Komunitě 111. Moc jsem za ni vděčná.
fifulilinka
14.8.2012 9:12:21
Děkuji za každou dobrou a praktickou radu. Našla jsem dobrý server: http://www.urazy-deti.cz, na kterém jsou rady, co mít doma, kam volat, praktické rady, co dělat při úrazu.
24.3.2012 8:00:19
tak moje druha dcerka pada jako hruska, zacala se velice brzy stavet a chodit okolo nabytku, at delam co delam, proste to nejsem schopna 100% uhlidat. Poprve mi spadla primo na hranu stolku, a mega modrina pod okem..
A posledne doplatila chudinka na blbost moji i meho manzela, byli jsme oba doma, dala jsem dcerku do houpacky, a v tu chvili zazvonila sousedka, ja ji nemela pripoutanou, vylezla jsem za sousedkou na chodbu, s tim,ze dite preci sleduje tatinek.. tatinek sledoval MUCHU, kterou se snazil zavrazdit. Mala si v houpacce stoupla a prepadla dolu.. krve by se ve me nedorezal!!!!
A to podotykam ze vetsinu dne jsem za jejim zadkem, a i presto se proste stane nejaka takova blbina...
Pozorovala jsem ji co a jak, nastesti dobry, tak jsme nikam nejeli. Asi bych jela, pokud by se mi vylozene neco nezdalo - nesva, zornicky apod.
Clanek super, dekuju!! Jak rikam, me aktualni tema..
Karel
  • 
22.3.2012 14:39:30
Jenže, když máte trochu více ADHD děcko, tak byste mohli být na neurologii furt. Nepočítám teď batolecí věk, to je na rodičích, ale za dobu od předškolního do puberty jsme absolvovali s dvěma dětma určitě 40 návštěv na neurologii a ortopedii. Celkem jsme byli tak 3 týdny hospitalizovaní a vždycky "o ničem". Šlo o situace stylu, že děcko vylétlo z vany, nacamralo a na cestě zpět uklouzlo a upadlo na něco... Než jsme stihli vyhubovat. Nelze všechny plochy, hrany apod. v bytě obalit molitanem. To bychom byly jak na psychiatrii...
Tutenstein
21.3.2012 19:39:05
Samozrejme bych v pripade pochybnosti vyhledala lekare.
Lepsi resit zbytecne,nez pozde.

Resila tez.
Bohuzel ne vzdy byla kladna odezva dr.
Nemyslim si,ze bych byla matka tyran,nedavala pozor na deti.
Stalo se mi 2x,ze mi to dr.davali "" sezrat "" ten uraz:-(((

21.3.2012 13:12:57
jojo taky mě vyděsila krev z nosu po té co nejmladší narazil brácha sánkama do hlavy.Mastili jsme hne ddo nemocnice.Naštěstí jí nic nebylo.Ale když začala v autě omdlívat a blednout a k tomu ta krev z nosu..hnus.ted bych jim všem dávala helmy nejradši i na chození
Dee Dee+2 kluci
21.3.2012 11:54:26
Jsme kvůli synově diagnóze často hospitalizovaní na neurochirurgii v Motole.Denně tam přiběhne několik hysterických rodičů s miminky,které jim spadly z toho,či onoho.

Takřka ve všech případech jim nic není. Ale neurochirurgové vždy přijdou, prohlédnou zorničky, prohmatají lebku a nikdy si nestěžují,naopak vždy nabádají,ať rodiče přijdou devětkrát zbytečně,než by jednou nepřišly vůbec.
Jejda
  • 
21.3.2012 11:01:10
Dle meho nazoru uzitecny clanek:-) Take jsem hnala s dcerou do nemocnice, kdyz v roce spadla z operadla kanape na zem rovnou na celo. Nastesti nebylo zadne bezvedomi ani jine v clanku uvedene priznaky, ale boule ohromna! Nekolik dni strachu a nonstop pozorovani. Pan doktor jeste rekl, ze se mame vratit, kdyz ji potece krev ci pruzracna tekutina z nosu ci z usi. Dodnes, kdyz tece z nosu dceri ryma, se strachy tresu. Ale stale zastavam nazor - v tomto pripade lepsi jedna "zbytecna" navsteva lekare! A jasne - nehystercit:-)))
kreditka
21.3.2012 10:50:54
No ono je hezké říct že s každým pádem na hlavu uhánět k lékaři, ale u nás v nemocnici mají takové extra vybavení že při podezření na otřes mozku dítě stráví pomalu týden v nemocnici aniž by mu něco bylo. Když nám spadla dcera v Praze strávily jsme tam v nemocnici 2,5 dne a po vyšetřeních na neurologii nás pustily domů, stát se to u nás tak dcera trčí ve špitále týden... Kamarádka se tam mohla se svými dětmi pomalu nastěhovat, protože její kluci hodně sportují a různé pády jsou na denním pořádku. Během loňska strávily její kluci 4 týdny ve špitále a prakticky zbytečně, jen proto že tu není neurologie
 Příspěvky 110 z 12 [Dalších 2 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.