| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Houpací koník, nebo hnusáci lepáci?

 Příspěvky 110 z 127 [Dalších 117 >>]
Iva S.
  • 
6.3.2012 12:08:32
Autorka napsala moc pekny clanek,ale jako obvykle jsou matky,ktere se namisto venovani se detem,brouzdaji na netu a kritizuji kde co.Kdyby si radeji vsimaly deti a "nekrafaly" hloupe po diskuzich.Nechapu,kde berou tolik casu.
2vivi
6.3.2012 10:43:15
Problém není v hračkách, problém je v reklamě, je všude i v dětských časopisech a kolem dětských pořadů je jí víc než před TV novinami...děti bohužel nedokáží rozlišit reklamu od dobré rady co kouit,to nedokáží ani dospělí a proto všechno chtějí a rodiče v zájmu svého klidu jim to koupí...Měly by se zakázat reklamy na zboží cílené na děti a bylo by po problému, zase by si hrály s plastelínou a nádobíčkem a bakugani a jiné mrchy by se asi neztratily uplně ale aspoň by musely být kvalitnější a levnější aby obstáli na trhu....nebylo by 90% ceny za reklamu...
Petra Neomi
4.3.2012 12:53:46
Ha. Já si říkala, odkuď to mám. NO, to musí bejt zápotonda na krchově pyšnej, že se to tak uchytlo :)
Petra T
  • 
3.3.2012 21:57:08
Me prislo, ze myslenka clanku je spis o tom, ze dulezitejsi nez jake a kolik hracek dite ma, je, aby si s nim hrali jeho rodice. Cas straveny hrou s rodici nenahradi ani kupa tech nejmodernejsich hracek. Nedavno jsem nekde cetla, ze dnesni deti maji diky nedostatku cetby problem s pochopenim a interpretci textu, mozna, ze i nekteri dospeli :)))
Ecim
29.2.2012 18:06:32
Pokud někdo televizi nechce, prosím, jeho věc. Ale to, že někdo má televizi, ještě neznamená, že na ni musí koukat od rána do večera. Já sama se na televizi dívám velmi málo, ale chci ji doma mít právě proto, abychom měli možnost výběru, jestli se chceme dívat nebo ne. Dokážeme se bez problémů zabavit i bez ní, sama za sebe nemám pocit, že by mi kradla čas, protože když už se na ni dívám, tak už jsem většinou tak utahaná, že bych se stejně k ničemu jinému nedonutila, nebo při jejím sledování něco kutím.
Nevímsirady
29.2.2012 9:20:54
Mili máš můj obdiv, ale u nás by to neprošlo ~t~ Né ani tak kvůli dětem, i když ty se na pohádky hodně dívají, jako spíše kvůli manželovi a mi, často koukám na dokumenty apod. ty na netu prostě nenajdu, je to blbé přiznat, ale občas tenhle relax prostě potřebuju taky u ničeho se mi tak "dobře" nežehlí a neplete ~;) i když v úterý a čtvrtky večer, mám chuť fakt televizi hodit z okna (manžel kouká na ordinaci a mi se zvedá žaludek ~8~ )
MiladaL, 3 + 5 let
  • 
29.2.2012 1:01:11
ahoj,

nechci pobuřovat, jen se ptám.

nešlo by tu televizi vyhodit? když někdo nutně potřebuje info o světě nebo filmy, tak se to dá opatřit přes internet, z novin a z dalších zdrojů.

my ji nemáme už dlouho, ještě před dětmi jsme zjistili, že se stejně nekoukáme, tak jsme ji dali pryč. nechybí nám. s odstupem soudím, že život s televizí má víc mínusů než plusů. zažila jsem obojí.

naše děti zbožňují dětské idoly - Hello Kitty, Bořek, Cars, princezny, všechno, co mají rádi vrstevníci. občas nějaké video vidí u kamarádů nebo příbuzných, ke Kitty, Bořek i Cars jsou různé pracovní sešity, knížky, pexesa, takže jsou v obraze a mohou rozebírat s kamarády své idoly bez toho, aby se na ně koukaly na dvd nebo televizi. Nejvíc se mi líbí časopisy. Obsahují kromě čtení i spoustu kreativních nápadů a je tam ten kontakt s tím hrdinou! k narozkám a svátkům dostávají i oblečení s obrázky aktuálních hrdinů.

až budou potřebovat vidět nějaký film, tak jim ho jednorázově půjčím nebo se na to mrknem u kamarádů. Syn třeba takto viděl dvakrát Cars a od té doby si vystačí s tím, co viděl a vzpomíná nato při hrách s auty a zdá se mi naprosto spokojený. naopak když někde koukají na televizi (jako třeba ve školce, a to tam chodí jen dopo), tak jsou potom takoví uvaření a dceru z toho bolí hlava.

když příjdeme domů z venku a já vařím večeři nebo musím při nich udělat jinou nedokladnou práci, tak se musí zabavit sami a docela jim to jde. jsou každý jiný - divoký kluk a introvertní holka, ale takto jsou nuceni najít cestu i jeden k druhému.

hraček mají minimum. bylo jich tu hodně, ale zjistila jsem, že mě rozčiluje to pořád uklízet, takže jsem je vyhodila a vůbec nikomu to nechybí.

díky za Vaše názory.

Milada
Ivulle
28.2.2012 16:02:46
.. a hlavně je hraní s dětmi děsná núúúúďa.. aspoň pro mě.
Nevímsirady
28.2.2012 14:00:18
já si teda taky ráda hraju - třeba vyrábím, ale s hračkama to fakt už né, ale nikomu to neberu, když to chce dělat ~;)
28.2.2012 13:57:56
Myslím, že je právě problém v tom "připadám si hloupě".
Já ne. Hraji si ráda i bez syna.
 Příspěvky 110 z 127 [Dalších 117 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.