| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Luxus dělá dojem

[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 37 [Dalších 17 >>]
14.9.2012 17:47:11
nikdo Ti to nebere, kupovat si drahé věci není nic špatného. Podle mě jsou dva typy lidí ve značkovém oblečení.

Jedněm se ty značky líbí, vydělají si na ně, tak si je koupí a nedělají z toho vědu, druzí chtějí značky jen proto, aby oslňovali okolí. Nesoudím, ale první chápu a těm druhým nerozumím.

Mimochodem na nějakou tu Vuitonku bych si vydělat dokázala, tedy ne na plnou skříň. Ale nekoupím ji ze dvou důvodů. Nijak zvlášť se mi nelíbí a přijde mi zbytečné za kabelku dát tolik peněz. To je radši dám do cestování. Je pravda, že nejsem žádný boháč, lidé z mojí příjmové skupiny si nějaký ten luxus dovolit mohou, ale neomezený rozpočet tedy nemám. Jenže právě ti "z mojí vrstvy" mají často luxus jen proto, aby "se zařadili".
Hilly.
14.9.2012 16:56:52
To je on :
Hilly.
14.9.2012 16:54:51
Ale prosímtě, pokud doma nechroustáš rohlíky a neposíláš svého manžela dělníka skládat po večerech balíky na nádraží, jen aby ses mohla pochlubit před kolegyněmi značkovou kabelkou L.V. s obrovským logem a cítit se díky tomu jako něco víc jak ony, tak povrchní blb pravděpodobně nejsi. Mluvím právě o tomto typu lidí. Hodím sem fotku zadluženého Trpišovského, to je prostě prototyp:-)
14.9.2012 16:43:01
Povrchní blb? Bože, to je tedy názor... Nejsem ani povrchní, ani nevyrovnaná, a kabelky Vuitton mám ráda. I jiné značky. Kvalitní oblečení vydrží opravdu dlouho, a pokud si na něj vydělám, jsem spíš schopná než nevyrovnaná, nemyslíš~y~?
14.9.2012 15:34:04
Jájo - záleží, na jakou práci se hlásíš. Když se hlásíš na manažerskou pozici, očekává se, že přijdeš v kvalitním odění, což pro někoho znamená značkové.
14.9.2012 15:10:23
Otázkou je, kdo je opravdu bohatý. Všimla jsem si, že i poměrně movité dámy poměrně okatě vystavují na odiv a před kamery kabelku známé a drahé značky. Ono to poznat je, jestli je s tím drahým kouskem dáma sžitá a pak se podle toho chová a nebo zda to strká pomalu každýmu pod nos a heč, koukejte, co mám.
14.9.2012 14:42:48
to je ono, nemám nic proti kvalinímu a třeba drahému (není to vždy totéž) oblečení, ale okázalé vystavání značky mi příjde spíš směšné. A ti opravdu bohatí to nemají zapotřebí.
Alena
  • 
14.9.2012 14:29:08
Ono to není možná ani tak o značce, jako o kvalitě a tomu úměrné ceně oblečení, což nějak podvědomě pozná i necvičené oko.
V módě a ve značkách se vůbec nevyznám, nezajímá mě to. Jednou takhle jdu po ulici a naproti mě ženská v jednoduchých černých šatech. Byla ode mě asi dvacet metrů a mě blesklo hlavou, že ty šaty musely být šíleně drahý. Vůbec nechápu proč, jak říkám, byly úplně obyčejný. Když paní přišla blíž, byla to paní Śmuclerová. Takže je jasný, že ty šaty musely být fakt děsně drahý, něco na styl Dior nebo jiná luxusní značka. Dodnes nechápu, jak jsem to mohla poznat, ale jak vidno, poznat to jde i bez toho, aby měl člověk na prsou půlmetrový nápis.
Souhlasím s tím, že jsou situace, kdy by obyčejný člověk asi do dražšího oblečení zainvestovat měl, třeba ten pracovní pohovor se přímo nabízí.

14.9.2012 13:53:59
Hmmmm - tak právě v době, kdy se o nich začalo mluvit a já to nepostřehla, jsem si koupila u vietnamců kabelu, která se mi moc líbila. A kamarádka mi říká - tys těm vuittonkám taky propadla? Já neznalec netušila, o čem mluví, tak mi to vysvětlila. Koupila jsem si kopii - no jak to asi mám vědět? Koupila jsem si levnou a hezkou a znalý módy na mne bude koukat skrz prsty, že nosím kopie.~Rv
A já myslela, že to je nefalšovaná a originál kabela made in šicí dílna v suterénu.
[<<Předchozích 10] Příspěvky 1120 z 37 [Dalších 17 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.