u nás jsou v kurzu veškeré zeleninové krémy (jak polévku rozmixuju tyčákem a nasypu krutonky nebo slaninku nebo osmažené kousky zeleniny, mám jistotu, že bude mít úspěch), nejvíc z dýně, brokolice, žampiony, květáku, hrášku... pak taky borčš (zeleninový i masový), gulášovka, bramboračka, bílá bramboračka, česnečka, krémová česnečka, zelňačka (z kysaného bílého nebo sterilovaného červeného zelí), tisícová, uzená, černá zabijačková, rybí (vývar nebo smetanová)...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.