13.12.2015 20:07:00 Limai
Treska se rozpadla na kaši
Nikdy se mi to při smažení ryb nestalo.V pátek jsem koupila dva pytle s mraženou treskou,filtey,normálně v supermarketu,včera jsem smažila jeden,dneska druhý.Trvalo pouhých pár minut,ani ne pět,a z filet byla kaše.Včera i dnes.Treska se doslova rozpadla ne na kousky,ale na blátivou kaši,jako když uděláte řidší kaši bramborovou.Nicméně jsem se uvolila "rybu" sníst...no,hmota vůbec nechutnala jako ryba,ale jako jakási hmota bez vůně a bez chuti,chuť to nemělo vůbec žádnou.Napadla mě až tak absurdní myšlenka,že to vůbec nejsou filety z ryby,ale nějaké jemně rozemleté cosi,které nalili do forem ve tvaru filet a daly zamrazit,aby to drželo tvar
.Myslíte že je to záležitost pro ČOI?Ryby smažím běžně,a jak říkám,v životě se mi nestalo,že by se mi ryba před očima doslova "rozpustila."Vždycky mi drží pohromadě celé kusy,až dnes jsem udělala takovouto zkušenost.
Odpovědět