| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vaření a pečení

8.10.2014 18:09:14 x x

Re: Zadní hovězí

Já ji dělám tak, že maso prošpikuju slaninou a naložím alespoň přes noc do sladkokys. nálevu s koř. zeleninou, bob. listem, novým kořením a pepřem a špetkou tymiánu. Druhý den to vyndám a hodím péct, dávám pak novou zeleninu buď z pytlíku nebo čerstvou, dávám 2 sáčky, zkrátka hodně zeleniny. Pak přidám zase čerstvé koření a peču dlouho. Maso pak vyndám, vytahám koření z pekáče, přeliju tu zeleninu se šťuvou do hrnce, rozmixuju, dochutím (citr. šťáva, cukr, sůl, tymián), zahustím smetanou s rozkvedlanou moukou a podávám s karlovarským knedlíkem.
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Zadní hovězí petluše 8.10.2014 17:49
*Re: Zadní hovězí Lei 8.10.2014 17:54
*Re: Zadní hovězí x x 8.10.2014 18:6
**Re: Zadní hovězí x x 8.10.2014 18:9
*Re: Zadní hovězí Persepolis 8.10.2014 18:12
*Re: Zadní hovězí ...neviditelná... 9.10.2014 9:4

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.