24.8.2013 20:22:36 espr
Re: Lečo bez zavařování
Nedá mi abych necitovala Romana Vaňka z kulinářského insttitutu: "recepty na portálu Mimibazar.cz znám a považuji je za naprostou zvrácenost a gastronomickou pornografii východního Německa z konce sedmdesátých let. Omlouvá je jen ženská chemie. Matky s dětmi do tří let totiž jednají absolutně iracionálně, aniž by za to mohly." (mimochodem to byla reakce na to , že tam dal někdo recept pro děti na osmažená kolečka knedlíků alá řízek, mezi nimiž byl plátek šunky)
Proboha to opravdu musíme tak dobré a zdravé jídlo jako je lečo doslova prznit horčicí??!!!
. Je to takový problém to lečo dát do vymytých sklenic a bud vařící naplnit a otočit dnem vzhůru, nebo teda na 15 minut strčit do hrnce s téměř vřící vodou???? Stojí ta necelá hoďka zavaření leča i s mytím sklenic za to zničit několik várek leča na zimu ?
Odpovědět