Re: pohosteni na oslavu - studene, teple
Paštičky plním různými studenými pěnami - paštikovou, šunkovou, uherákovou...
nebo teplými náplněmi - třeba zadělávanými žampiony nebo kuřecím soté.
Paštikovou pěnu dělám vyšleháním paštiky s máslem a koňakem. Paštiku dělám obvykle jen rychlou dušenou, ne ve vodní lázni - té by bylo škoda
Klasická paštika ve vodní lázni je mimochodem taky dobré pohoštění.
Teplé se mi osvědčily minivepřenky (pečené na plechu s pečpapírem) s různými omáčkami - karamelizovanou cibulí, barbecue omáčkou...
Supersnadné jsou minibuřtíčky - párky na 3 cm kousky, naříznout a opéci jako buřtík, napíchnout na párátko.
Dělám ale teplé i nabírací do misek co se dá uvařit předem a ohřát - třeba jemné kuřecí soté a pikantní hovězí guláš.
Nevím, jakou chceš třeba držet myšlenku oslavy, dá se dělat ledacos.
Odpovědět